-
Спасибі рід
-
Якийсь новинки? на fw 4.034????
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
будь ласка
-
Привіт всім,
? правда, що клон ? версія 2.06? хто-небудь перевірена/блоку циліндрів?
Дякую
-
привіт я теж бачив цю нову версію 2.06, без блокування або лічильника .. китайські сайти ясно, але виглядає добре і в будь-якому випадку я бачив італійські сайти, які продають те ж саме в два рази перевищує вартість китайського.. так що я знаю, що як і раніше грунтується ? завжди одне і те ж..я думаю, що це останнє оновлення і без лічильника .. bisognerebeb спробувати!
-
версія 2.06 ? бомба нічого спільного з галло інший продукт, і, як каже макс, китайський або не китайський йде диво...у мене є навіть ktag
-
Я підтверджую,,!? вражаючий....я написав з kess v1 astra opc і я ? заблокований на 100%..з півня я ще не вирішив нічого..останній пляж був госпіталізацій з kess v2.... Футбольний запис закінчилася, машина, мотоцикл
-
? інша якість? я з розуму зійшов прочитати marelli MJD з півень v54, в кінцевому рахунку, читати k-line, якщо я kess і ktag я робив це вже? давно...потім, я повторюю, кожна людина має різний досвід
-
Я маю на 2.06, про який кажуть, що воно не має лічильника
? я майже досяг 50 писання і просить мене зробити відразу онлайн оновлення, чому? не вистачає 8 священного писання
Можна???
-
впевнений, що можете нам потрібний інструмент ( свого роду емулятор), що збільшує кількість записів, але я не можу розміщувати посилання... ? наприклад, коли ви граєте на автоматах в кінцевому підсумку жетони і тобі, покладемо, ще жетони
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму