Стр. 11 з 40 PrimaПеред ... 91011121321 ... ОстаннєUltima
Результати 101-110 394
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    На жаль, не існує продуктів, краще, ніж інші, але існує продукти для цього і/або іншого використання.

Що стосується Solfatate, за моїми джерелами з високим вмістом Solfatate визначає висока сила очищувач мастила, що пу? ? генерувати депозити, якщо продукт ? погано диспергатора! Низьким вмістом solfatate знижує detergenta мастила, в результаті accumolo родовищ, які не повинні бути збережені в сплячий режим, з перевагами, які в ній consegueno для систем анти-забруднення. З низьких solfatate мінуси родовищ впевнені, з високою sosfatate депозити залежать від того, як мало disperdenza. Високі sosfatate передбачають заміну масла-й? близько один до одного, а навпаки, а те, що відбувається з маслом сучасні, розроблені інтервали заміни масла, а потім обов'язково містять pi? низька зольність для запобігання насичення несвоєчасної змащення.
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    грубо кажучи, ви мені говорите, що у разі bardhal з правильним значенням цих solfatate ці мені terrano двигун хороший готель, чистий і з невеликим матеріал залишкового горіння навколо масло в сплячий режим, що, врешті-решт,якщо дуже високий бачили величезну кількість дизельного палива в грі,може inzozzare так олія порушити його конкретних значень мастила??
    я правильно зрозумів?
    сказав ще, просто без solfatate достатньо масла f? протягом короткого часу дуже чорний для via deiresidui crbniosi, які не в змозі adiperdersi і це assotigli завісу мастила на критичні частини?
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Pi? чи не сік ? то; видно, що sar? двигун конкурсі без систем доочистки вихлопних Газів, ****llo Аш трохи більше? високий не може? зробити, це вклад у здоров'я двигуна, з урахуванням особливостей disperdenza мастила, що вам треба? бути замінений-й? часто мастильних матеріалів зі Спалахом низькі, але в рівній мірі диспергування, а потім additivati з пакетів, але не обмежуючись цим, тип TC3158 класу API CF4 "Ashless", антиоксиданти типу пакетів GL1951, T151 Etc.Etc...

Потім у виборі масла враховуйте їх additivazioni анти-тертя, про яких я доклав PDF в попередніх постах, важких промислових, тип бази, що використовується виробником, а також? характеристики оголошені.
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    Citazione Спочатку Написав В.В. Visualizza Messaggio
    Я добре знаю цю тему, і я вивчив багато, навіть на таблицях, що знаходитеся на Форумі, Обробляти,?, на мій погляд, щоб зробити хорошу культуру у сфері топ ? це:

http://www.bobistheoilguy*****/

Якщо Італія була економічно стійкою, щоб зробити ретельний аналіз відпрацьованих масел без svenarsi було б набагато більше? легко домогтися успіху, знайти масло краще для наших потреб!
    А) p? що я маю на увазі, щоб зробити конкретного аналізу з допомогою ICP Мас до олив для двигунів.
    Якщо де роботу дають мені можливість, я роблю аналіз на олії, нові та вживані.
    У будь-якому разі, якщо ви зацікавлені, я повідомляю вам за ціною громадськості для детального аналізу елементів, що пишемо масло.
    Якщо мені пощастить ? можливо, що мені дали інструмент для одного чи двох тестів, але не для багатьох через інтернет.
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    У спектральний аналіз ? можливим в спеціалізовані центри всього за кілька євро, в порядку, 20/30? і ? дуже корисно, що стосується відпрацьовані масла і, якщо це можливо (не всі роблять), щоб зробити оцінку концентрації металеві на те, проаналізував; що стосується не металу, пу? бути корисно також перевірити дані правила additivazioni, прийняті на мастильні нові, як cloroparaffine, силікати, графіт і ін etc, а ? завжди потрібно оцінка концентрації.

Я користуюся цією можливістю, щоб вкласти ще один цікавий документ, який потрапляє в мою колекцію PDF; я не можу використовувати послуги Форуму, чому? перевищує допустимий розмір!

http://www.filehosting.org/file/deta...ificazione.pdf
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    Аналіз spettrofotometrica не ? зазначена в цих випадках ? що для мас-спектрометрії. І це в останній раз ? дорого з-за попередньої обробки зразка та інструменту у використанні. Оператори також є вузькоспеціалізованими
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Точно, я теж говорив, типу ВЕРХ або ПМС, але не всі в змозі оцінити концентрації виявлені, залежить від інструментарію, використовуваного, що я знаю!
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    І складної теми, як з точки зору ВЕРХ (метод хроматографічного), ICP-Мас (спектральний метод), з тих, в off-topic, і ви annoierebbero у так багато. Думаю, краще дозволити пропустити цей виступ. Тоді я не знаю...
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tuommo89
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    Використовував завжди мобіл-1 0-40 w на mercedes clk 220cdi , ? мені завжди було дуже добре ,
    також на гольф-4 і opel corsa c 1.3 mj , завжди mobil 1 , з відбитком інший, звичайно!! =)
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    mobil1 0w40 для 147, 150 к.с.,
    IP

Стр. 11 з 40 PrimaПеред ... 91011121321 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді