Сторінка 11 з 12 PrimaПеред ... 9101112 ОстаннєUltima
Результати 101-110 з 112
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    ви mirks але дилема і завжди те ж саме (чому? перш ніж зупиниться на 89 градусів і тепер далі????)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    але якщо ви бачили, що в діагнозі добре, що ви хвилюєтеся, для вирішення потрібно зробити калібрування стрілок, але я sorvolerei..***** unque при зміні турбіни не змінюється температура двигуна в турбо не ви крок у воду, то навіть якщо ви потягніть шланг, група wv авто spurganti не роблять бульбашок повітря в системі....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав ago27 Visualizza Messaggio
    я кишить пацюками, як звір, сьогодні я розділила другий раз турбіна з моєї машини. і добре, як я, і туди, тому що в момент, масло в двигуні і пішов в кінцевому підсумку, все в глушник, asciando двигун сухий. Я побачив хмару диму в дзеркало заднього виду, і я зробив це вчасно зупинитися, інакше ви б прибили двигуна. Добре, що я замінив три місяці тому, і avr? факт, і так, і ні 5000 км. Те, що мене зацікавило й те, що ця турбіна з самого першого дня вив фінч? двигун не ходив на пари, що інший cio? оригінал з 130.000 км на плечах не було.Тепер мене народилася мутний, що ви думаєте????
    Ж проблема, я теж, і тепер вони відчайдушно шукають файлу орі, щоб мій гольф, я вже? змінено 2 разів турбіни, і маючи відображення зроблено погано, я вважаю, залежить від того. Тепер після приблизно 10 000 км ? повернулася свисток, знову і так багато, тому я думаю, що між "p"? я abbandoner? також ця. В мене гольф 4, а коли я зробив зіставлення, у мене завжди було проблемою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    250
    Повертає картку і подивимося

НОВАЧОК L'avatar di Atec-Technologie
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    France-Auvergne
    Повідомлення
    13
    трохи turbo boost вимагає занадто рівні правильні N75 прогалин у файл, щоб уникнути

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав mirks Visualizza Messaggio
    Повертає картку і подивимося
    Карта знаходиться тут http://www.professionalchiptuning.ne...-Diesel-101-Cv

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав g14nluc4 Visualizza Messaggio
    Карта знаходиться тут http://www.professionalchiptuning.ne...-Diesel-101-Cv

я відповідаю тут і я в темі,в цьому пості я писав і повторюю, що свою карту тому абсолютно огидно,а тепер, якщо все ще не вірю після того, що ви збираєтеся змінити в залежності від турбіни та інших користувачів сказали ж, що ми не можемо нічого зробити,або покладіть файл орі і просто або ви покладаєтеся на когось ви мені карту чистий, надійний і потужний, як просто і в цьому випадку існує наш сервіс files on line в іншому випадку я не знаю, що порадити хороший продовження.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    я відповідаю тут і я в темі,в цьому пості я писав і повторюю, що свою карту тому абсолютно огидно,а тепер, якщо все ще не вірю після того, що ви збираєтеся змінити в залежності від турбіни та інших користувачів сказали ж, що ми не можемо нічого зробити,або покладіть файл орі і просто або ви покладаєтеся на когось ви мені карту чистий, надійний і потужний, як просто і в цьому випадку існує наш сервіс files on line в іншому випадку я не знаю, що порадити хороший продовження.
    Я можу мати думку інших користувачів, або у цьому форумі ви закону і просто???

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав g14nluc4 Visualizza Messaggio
    Я можу мати думку інших користувачів, або у цьому форумі ви закону і просто???
    Але який закон, і закон, вибачте, але якщо у вас відкрито конкретної посади, і у вас є відповіді продовжити їх запитати інші думки, не забруднювати інші посади з off-х,чесно кажучи, коли на такому форумі, як цей, де є все і безкоштовно, і де всі вони доступні і відповідає, як ти мене працюють серйозно.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    Але який закон, і закон, вибачте, але якщо у вас відкрито конкретної посади, і у вас є відповіді продовжити їх запитати інші думки, не забруднювати інші посади з off-х,чесно кажучи, коли на такому форумі, як цей, де є все і безкоштовно, і де всі вони доступні і відповідає, як ти мене працюють серйозно.
    Я тільки посилання на сторінки, де знаходиться мій файл, я не думаю, що когось вбив!!!

Сторінка 11 з 12 PrimaПеред ... 9101112 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •