Стр. 11 з 17 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima
Результати 101-110 161

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Безсумнівно, високий кров'яний тиск і краще, аніме не потрапите в серії GTB, занадто дорого для мене, мені вдалося урвати за 200? тут u = gt2256 у відмінному стані, я зараз вдома, user? що, враховуючи мої нинішні канони сара, безумовно, pi? достатньо, навіть якщо я знаю, що avr? затримки, компресор біль цей мені не знайти Манро, у вас є?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    турбіна, яку я взяв, gt2256V, trim 50, був jtdm 175cv, чудово, мені ? коштувала щось 200 €, від одного, як тільки я можу adattero напад на колектор і downpipe і сів на нього, але я не вважаю їх compressor map, так що не знаю, як я можу підштовхнути тиску, gestiro завжди з шім оригінал звичайно

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    на жаль, немає ніякої комп map для 2256.....
    tidus закони, ну, наприклад...
    не зробити навіть ви думаєте, що чим більше тиск, значить більше обсяг.....
    якщо у вас малюк lbs7min повітря як 1 бар, або 2-завжди малюк у вас повітря...
    на жаль compressor map не залишає інтерпретації...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    як comressor map ce і карта gt2056 у фіксованій геометрії вкладишів, повинні бути схожі, як карту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    сказати, порівняно з 1756 це має обробкою за нижчою, а потім з крильчаткою від 56мм я повинен мати хорошу сфери, я не розумію, мова тиск мені залишається складною, тиск створюється, тому що входжу самі айра нормальний, вірно? тому єдиний, де стиснене повітря повинен мати такий же тиск, скажімо, що в повітропровід щільно і не вимірюючи тиск на виході турбіни має більш поширеність, що масштаб, внизу завжди говоримо про динаміки рідини немає? марно мати великі потоки, якщо ні, то я переважно для розміщення їх в трубку малюк в розмір, господи, якщо я помиляюся

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    я не розумію, мова тиск мені залишається складною, тиск створюється, тому що входжу самі айра нормальний, вірно? тому єдиний, де стиснене повітря повинен мати такий же тиск, скажімо, що в повітропровід щільно і не вимірюючи тиск на виході турбіни має більш поширеність, що масштаб, внизу завжди говоримо про динаміки рідини немає? марно мати великі потоки, якщо ні, то я переважно для розміщення їх в трубку малюк в розмір, господи, якщо я помиляюся

Є багато думок про те, що "підвищення press turbo має більше потужності." тиск ? - тільки одна частина складної баланс, щоб спробувати отримати більше? потужність від двигуна. &Quot;Підвищення" ? розроблена тиску повітря, що він не в двигун.
    Якщо все повітря, що turbo v рухається? в циліндри, не було б тиску наддуву.
    тобто, наприклад, уявіть, що ви будете поливати свій сад з трубою, і покладіть палець вперед, щоб струмінь води...
    pi? ви шукаєте обмежити воду, більше ? тиск у трубі...
    але якщо не ostruisci води, тиск у трубці не піднімається.
    Тому тиск наддуву на пленумі і у всій ланцюга ? викликано обмеження, що сам повітря створює, намагаючись потрапити в циліндри з турбонаддувом, який "намагається зламати двері в pi? всередині" ось бо ви говорите про "наддуву" турбо....

Ми сказали те, що ми намагаємося отримати більший об'єм повітря в циліндри...
    Повітря, що, в поєднанні з підвищенням кількості? палива в правильній пропорції, ви tradurr? у більшої потужності.
    якщо ми розглянемо двигун з чотирма клапанами на циліндр, ми отримаємо майже 98% ефективності завантаження циліндрів cio? все повітря, що двигун теоретично може смоктати 98% було насправді виходить в нашому випадку.це явище у мові, а сам альбом називається:коефіцієнт подачі....
    таким чином, єдиний спосіб отримати більше? об'єм повітря в циліндри ? шукати наддуву більше повітря.
    Але це не означає, що тільки тому, що? він і поставив два рази "тиск" повітря більше, в циліндрі,це означає, що ви має в два рази обсягу.
    Звіти тиску не є лінійними.

повертаючись до прикладу шланга...
    Якщо у вас є шланг з хорошим насадки на нього, і, скажімо, 2 бар тиск води, ви можете бути в змозі заповнити відро 10 літрів за 30 секунд. Якщо б ви були в змозі збільшити тиск води 4 бар, відро наповнюється приблизно за 22 секунди, а не з половини? час... То ж труба може сплеск pi? далеко, через луг, але в реальності? ви не отримуєте набагато більше? вода для ваших рослин....

з іншого боку, просто дивитися, щоб добре будь compressor map, щоб розуміти, що, наприклад, якщо наш двигун потребує 20lb/хв повітря, як на 1 бар, що в 2, ви будете мати ті ж "маса" повітря
    те, що змінюється і те, що ми намагаємося змусити далі що повітря в двигун..
    але це не завжди приводить до більшої потужності навпаки......
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    ви точно Манро...
    після певних обертів, насправді стає phone...

:-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ок манро і тут є, але речі, що ти робив ? інший, ми не можемо взяти на розгляд, наприклад, відро, бо його ? інший схема фізичної, схему де там ? одна порожнина semichiusa як може бути circuiot всмоктування автомобіля, у відро, вважає тільки витрата, бо мені не потрібно тиск, щоб заповнити його, я досить покласти насадка з отвором більше-єдиний тиску, щоб мати заливку швидше, але на впускному колекторі, де ne моєму випадку з 1 впускний клапан на циліндр, вже колектор йде під тиском понад атмосферного з турбіною оригінальний, мого двигуна, клапани, і, звичайно, без зміни turbo, щоб отримати більше арії, я повинен замінити або змінювати вал acamme, щоб тримати їх відкритими вікна більше часу, що виключає, отже, ви працюєте турбокомпресор, сферу турбо компресора може бути той, який ви хочете крильчатки 100 мм замість 10 мм, наприклад, але 20мм girera в 900000 кіл, щоб дати 1.5 бар, 100мм girera 90000 обертів "приклад", щоб дати 1.5 бар, але кількість, яка може перейти в клапан на 1.5 бар ? ж, як і для будь-турбіни, зміна частоти обертання, до якого прибуття на це тиск і, отже, той обсяг, donque один gt1749 1.5 бар iniettera тим же повітрям, що inietterea один gt2256 або gt1749 1.5 бар, різниця ? що arrivandoci з меншою кількістю поворотів, мають маржа більше, а потім ви можете натиснути, більше обертів і, отже, до більш тиску, що рівносильно, більше повітря, навіть якщо тиск/витрата ? логарифмічна, а не лінійна, але принесуть більше повітря, але не comcepisco, що 2 турбіни, які стискаються всередині труби забиті то як вони можуть бути клапани, вони можуть дати різних курсів при тому ж тиску, caosmai в те ж число оборотів, але такою ж тиску немає ? фізична річ, якщо я опуклі гумові з компресором з балоном під тиском 6 бар або з балона розмір двох-завантажений завжди на 6 бар і те ж сопло повітря в шинах, ginfiero гуми, до одній і тій же швидкості.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви говорите:[ "ми не можемо взяти на розгляд, наприклад, відро, бо його ? інший схема фізичної"
    по-моєму, помиляєтеся, але я можу бути спростовані ніким,....система ? ідентичні, тому що і завжди "закрито"
    бо рідина в приклад ? гарячої води у відро, або, якщо хочете, повітря для двигуна нікуди не зникають після входу у відповідну посудину.....

потім ви говорите:"у відро, вважає тільки витрата, тому що мені не потрібно тиск, щоб заповнити його"
    приклад відро ? двигун....якщо вам не потрібно тиск, щоб заповнити його, але тільки витрата той же пу? зробити з двигуном??

потім, щоб? ви говорите:"мені було б достатньо поставити сопло з отвором більшого-єдиний тиску, щоб мати заливку швидше"
    оскільки в прикладі трубки з соплом ? turbo тут ти визнаєш, що деякий тиск має бути, і більш конкретно, ви говорите, що якщо ви покладете сопло більше на вашому трубки наповніть відро швидше.так що??турбо-найбільші, які більше витрата заповнює ваш двигун більш швидко-єдиний, тиску чи ні??

потім додати:"мій сопла є клапани, і, очевидно, без зміни turbo, щоб отримати більше арії я повинен замінити або змінювати вал acamme, щоб тримати їх відкритими, щоб вікно більше часу, що виключає, а потім роботі турбокомпресора"
    у цьому випадку клапани,кулачки і ін... я не ваш сопла, але "кран", що увійти в ваш двигун, tot повітря до X тиск і X витрата через свій шланг-насадка-турбокомпресор, який st? заповнюючи системи.....

продовжуючи кажеш:"сфери турбо компресора може бути той, який ви хочете крильчатки 100 мм замість 10 мм, наприклад, але 20мм girera в 900000 кіл, щоб дати 1.5 бар, 100мм girera 90000 обертів "приклад", щоб дати 1.5 бар, але кількість, яка може перейти в клапан на 1.5 бар ? ж, як і для будь турбіни"
    у цьому разі не майте в рахунку мінімально багато змінних, таких як щільність? повітря,температура,ефективність двох турбо-компресорів,ступінь стиснення turbo,etc,etc....
    ? якщо ви кажете, що повітря, що переміщуються два turbomacchine навіть якщо різного розміру-те ж, тому що ваш двигун може тільки впустити в цій.....bh?..ми приймаємо багато фізичних законів, як, що Бернуллі або Ньютона або Паскаля і buttiamole з вікна...

ось тоді-то ви кажете ще:" donque один gt1749 1.5 бар iniettera тим же повітрям, що inietterea один gt2256 або gt1749 1.5 бар, різниця ? що arrivandoci з меншою кількістю поворотів, мають маржа більше, а потім ви можете натиснути, більше обертів і, отже, до більш тиску, що рівносильно, більше повітря, навіть якщо тиск/витрата ? логарифмічна, а не лінійна, але принесуть більше повітря"
    не приймайте але не l? буває добре....

і, нарешті, ви говорите:"але не comcepisco, що 2 турбіни, які стискаються всередині труби забиті то як вони можуть бути клапани, вони можуть дати різних курсів при тому ж тиску, caosmai в те ж число оборотів, але такою ж тиску немає ? фізична річ, якщо я опуклі гумові з компресором з балоном під тиском 6 бар або з балона розмір двох-завантажений завжди на 6 бар і те ж сопло повітря в шинах, ginfiero гуми, до однієї і тієї ж швидкості."
    мені здається, я відповів по пунктах на кожен ваш крок і тим не менш я тут...
    компресор об'ємом 15 літрів, з тиском до 6 бар gonfiera вашої гуми в 3 хвилинах....
    компресор від 30 літрів з тиском до 6 бар gonfier? однаково ваш гуми в 3 хвилинах...
    але, безумовно, succeder? компресор 15 л на певному етапі avr? вичерпала свої "ескорт" повітря і тиск, і ви опинитеся з гумової половина здуватися..
    у той час як від 30 вам не тільки набухає гума, але утримує як і раніше, з великим відривом, тиску і витрати...
    тому, який з двох компресорів, ти compreresti??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    для компресорів scegliwerei, то і 30 літрів, а, що це було gt2256v якщо б мені довелося обирати між цією і gt1749v правильно?

Стр. 11 з 17 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •