Стр. 11 з 23 PrimaПеред ... 91011121321 ... ОстаннєUltima
Результати 101-110 231

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    немає толку, ви вирішили зайнятися, тому я даю тобі ключ, перший ? 1cc014, потім ще 2 li знаходитесь більше вперед після обмежувачі крутного моменту різних передач, один ? 1x12 інший ? схоже на те, що я відправив на адресу, допоможу тобі я дав, зараз ви повинні знайти їх самостійно, навіть я план зробив так, якщо ви подивитеся мій топік в 147 сандро дав мені багато корисної інформації, дай нам очі, може бути, адреси будуть трохи sfalzati але якщо ви дивитеся в 2d-обмежувачі дійсно ідентичні
    насправді, то просто трохи еластичність, якщо ви знаєте, чого чекати, геометрія кривих і приблизно де вони можуть бути...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    спасибі Tudis! сьогодні я трохи був відсутній на форумі, але запевняю вас, що я працюю на карту :-P

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    хлопці, але якщо ви хочете почати працювати на tinj піднімалася зупинки, щоб дістатися до 100мм^3, як я зрозумів, значення 80 проходять в кривий нинішніх 60, 60 в, що з 40 і т. д.... перерахунок, то останній поворот на 100.
    Я повинен піднятися всі криві до 0,20 або я зупиняюся перед?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    В теорії просто, що також портах, тільки останній раз на 100, то, якщо ви відчуваєте, що смикає змінюється, навіть деяке проміжне значення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Я на моєму я зробив, як x 2.4 mjet...я 40 70 100...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    ок, спасибі, хлопці!
    ricalcoler? недалеко час, після, зараз я змінив ще мою карту, виконавши всі ваші поради, в тому числі обмежувачі..
    що ви думаєте?

159_Step11nolimit.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    обмежувачі ок, ви знайшли їх, скажи мені, чому збільшити карту педаль, 0-400-1000, які вигоди приносить вам якщо не далеко до зчеплення, то я гаразд, принаймні 40-50% педаль на ammeno, що, як я вам говорив predendenza ви хочете ефект прискорення на мінімум газу, але consumera, навіть більше, час не торкайтеся до них, тому що ти sbloccatori обмежувачі, працює тільки обмежувачі і карти педаль не обдурити ecu, карту перетворення iq не чіпати 100mm3 більш, ніж достатньо, звичайно, ви можете попросити більше, якщо ви хочете, але, якщо карта ? добре зроблено, і всього заздалегідь, аванси, ти ледь торкнувся, обмежувач turbo, подайте тиск, які не доходять до 1.5 бар і постав обмежувач на 1.7? я metteri в 1.6, щоб відчувати себе в безпеці, rail ви провели дуже низьким, може йти, але знай, що якщо коли змінювати їй breakponit не змінити навіть вр в rail salira тиск, щоб дати собі дизель, що запропонуєте, перш ніж принести його в 100mm3 я просив також 1800bar тиску, коли moddati bp також і його обмежувачі на основі дизель у мене не було більше цих проблем.

pensio ви всі більше або менше з моєї сторони

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    p.s. другий обмежувач неси все 11000, як інші

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Grazietidus поради..lavorero, щоб це виправити.. карту крутний момент в прискорення, я зворушена так низько просто питання особистих переваг :-) мені подобається, що так швидко від басів...? насправді ви праві, що стосується від 0-1000 краще взяти її орі..інакше прощай зчеплення..
    Я просто намагався карту і мені дуже подобається, розблоковані ті лім змінив багато pero, у мене зараз проблема.. помилка p168 в діагноз.. duella too high temperature.. він зробив це незабаром після того, як йому виповнилося 90 градусів двигун час і приблизно 2500 оборотів.. на жаль, у мене не було діагнозу, пов'язаного робити тести, так що не знаю, що сталося. Які-небудь ідеї?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    *final fantasy...ви знаєте, що те, що ви говорите, не ? можна?навіть не оновлюючи вр в rail екю не може? перейти prex встановлений в карту...
    наприклад, якщо bp карта " rail оригінальний зупиняються на 70mm3, для значень IQ вище 70mm3 екю на картинках все видно? всі значення IQ, рівні 70mm3...

Стр. 11 з 23 PrimaПеред ... 91011121321 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •