правильно, тепер ідіть за інші речі, які ви мені показували, і фотографії, я раджу вам, щоб завантажити їх на сайт, cos? у visioniamo-й? швидко!
правильно, тепер ідіть за інші речі, які ви мені показували, і фотографії, я раджу вам, щоб завантажити їх на сайт, cos? у visioniamo-й? швидко!
ducato_2.3_130cv_noegr_mod5.rar
ось..після ваших важливих напрямки(спасибі величезне за sandromarciano)..повинна бути повною,хто хоче дати нам один кругозір і судити...
По-моєму є ще інші речі виправити, і я повторюю, що 20 нм і більше? важко відчувати себе таким чином я гаразд, принаймні, 50 нм, решта йде пробував, якщо відбулися зміни.
350 нм максимального крутного вони, однак, декількох, то це було б, принаймні, щоб зрозуміти, чи є зміна вийшло, тоді ви могли б також знижуватися... в будь-якому випадку дивіться самі, будь-які інші виправлення, перераховує завжди пост, в якому тобі грудня, я вказував різні адреси, зокрема ті карти, що мені здається, пов'язані з egr
..все те, що ви мені повідомили, що я змінений,за винятком випадків, саме дві карти, які ви вважаєте egr також чому? " egr повинен бути закритий(чи я помиляюся), ?у будь-якому випадку як можна швидше навантаження,прово кошти, також з діагнозом нижче, і ви знаєте, .. як ви Думаєте, є проблеми писати що ебу з куркою 2 східний?
абсолютно ні, я використовую його щодня, як основний інструмент, на межі, якщо ви не впевнені, спочатку зробіть резервну копію bdm...
..мммм.. Не ніколи не робив.. Зараз читаю процедура, потрібні спеціальні інструменти, як шаблони і т. д.?
не важливі, можна навіть зварити pinstrip, що ви дали в упаковці.