Сторінка 11 з 12 PrimaПеред ... 9101112 ОстаннєUltima
Результати 101-110 з 115
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    25
    Але я можу повернути мій досвід седан 1994 седан 2008...
    Я на машині, яка лише назвати мене висміювали і softtuto... я зробив все, ніколи ніяких проблем, навіть на трасі, я пішов і мені сподобалося... гальма завжди ідеально, з оздобленням, оригінальною і колеса firestone (165/70/13) було смішно, але з ходовою частиною оговтався від дизеля і pi? свіжий і з іншими невеликими modificeh завжди у відділі ходової частини і замінені шини з іншими, ніж марка вище, автомобіль ? перетворений... по-справжньому гарних звершень, і, звичайно, у відношенні до авто...
    На форумі я сміялася, кажучи, що авто було огидно, був економічний і було зроблено, прагнучи до економії, і скільки пі? погані речі, ви могли сказати, були сказані. Ми взяли для сім'ї новий автомобіль в далекому 2008 році, я вибрав для угоди? електронні бази і чому? він 5 зірок,...
    Тепер я очікував, що бомба в машині... у Мене є Opel, капуста, інші, що автомобіль, який я, перш ніж... вентильовані диски, abs tcndsj dafdshjgs-все...
    Близько 20000 км, і я вирішую, що ? час кидати їх в p? вуха... cos? я люблю р?... На наступний день я розумію, що я овальний диски... :-O
    Як тільки гніздо скаржуся на дилера мінімум дуже нерегулярно і вібрації, ненормальних. Шкоди не буде вирішена, і у мене розривається через 50€. Проблема буде вирішена, коли рік тому зіпсує міфічна прокладка стороні розподілу. Ми виявляємо, що він був заздалегідь в електронному вигляді. Фазі, як і повинно, йде в рух краси і має, як мінімум, дуууже ї? регулярні та вібрації зникли.
    ? залишилася проблема пропустіть запалювання, враховуючи, що у нас завжди були сумніви, на роботу котушок, просто у мене під рукою у прово... автомобіль йде краса... так anceh котушки несправні...
    Це ? тільки частина питань... так що я дивуюся, мій автомобіль 1994 1300 бензин, що робив 12 за літр ніколи не дав мені проблеми. Це новий автомобіль марки написані 1.2 ecotec з 100000 систем, анти -- забруднення, технологія 20 років більше? новий назад ті ж 12 за літр (підключити двигун ecotec, уточнимо). Але не тільки, якщо мій автомобіль 1994 року була побудована, щоб коштувати дешево, це як, і що ? побудований...??? Моя мама працює, щоб тримати автомобіль іншій р?...
    Присягаюсь вам, я не можу godermela для р? працює, що щось ламається... навіть дурниці, але капуста мене турбує...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    я щиро погоджуся міні-jhon cooper workscon шків компресора менше і aquamist,
    карта серйозне залишився б в раю

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    5
    Так, але споживають звірів D:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Де і вихід punto 1.9 150?
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    По мені гарний гольф 5, З турбіною, IC і карта серйозно... мало витрат, і такий вихід..

Лавина крутного моменту, і впевнений, 240 К. с..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    53
    Міні або Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    ви насправді я люблю дизель x-момент на виході відразу...
    шановний земляк, може бути, ви говорите так, тому що ви ніколи не пробували бензин, як Господь comanda. тест spec-c з турбіною twin scrool і дизель тобі забути їх, ті автомобілі, які починають тягнути з 1500 оборотів до 7500... рррр добрі часи. але якщо я можу собі це дозволити, по мені задній привід на bmw, вам слід залишити її втратити. авто дійсно відмінні, але на мокрій дорозі стають досить складних і, як кажуть, полювання, коні, як і ці автомобілі, не ? важко. я піднявся на гольф старої серії 6-ступінчаста 130cv, йшов дуже добре, і робив так само, але те, що я враження? було 147 150cv перепризначений, то автомобіль, здавалося, бика, навіть якщо мені не подобаються швидкості fiat, чому? скрип скрізь

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ну звичайно, не порівнюю з турбонаддувом дизель з турбонаддувом дизель...я говорив тільки дизель, тому що в даний час бензин серйозно, не всі можуть тримати його...
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    коли мені було 18 років, у мене lancia delta integrale evo1 немає кет дивитися мартіні. ce я до сих пір, але я не думаю, що мій син маяк " рости з такою машиною

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43
    Citazione Спочатку Написав Danyit84 Visualizza Messaggio
    Але я можу повернути мій досвід седан 1994 седан 2008...
    Я на машині, яка лише назвати мене висміювали і softtuto... я зробив все, ніколи ніяких проблем, навіть на трасі, я пішов і мені сподобалося... гальма завжди ідеально, з оздобленням, оригінальною і колеса firestone (165/70/13) було смішно, але з ходовою частиною оговтався від дизеля і pi? свіжий і з іншими невеликими modificeh завжди у відділі ходової частини і замінені шини з іншими, ніж марка вище, автомобіль ? перетворений... по-справжньому гарних звершень, і, звичайно, у відношенні до авто...
    На форумі я сміялася, кажучи, що авто було огидно, був економічний і було зроблено, прагнучи до економії, і скільки пі? погані речі, ви могли сказати, були сказані. Ми взяли для сім'ї новий автомобіль в далекому 2008 році, я вибрав для угоди? електронні бази і чому? він 5 зірок,...
    Тепер я очікував, що бомба в машині... у Мене є Opel, капуста, інші, що автомобіль, який я, перш ніж... вентильовані диски, abs tcndsj dafdshjgs-все...
    Близько 20000 км, і я вирішую, що ? час кидати їх в p? вуха... cos? я люблю р?... На наступний день я розумію, що я овальний диски... :-O
    Як тільки гніздо скаржуся на дилера мінімум дуже нерегулярно і вібрації, ненормальних. Шкоди не буде вирішена, і у мене розривається через 50€. Проблема буде вирішена, коли рік тому зіпсує міфічна прокладка стороні розподілу. Ми виявляємо, що він був заздалегідь в електронному вигляді. Фазі, як і повинно, йде в рух краси і має, як мінімум, дуууже ї? регулярні та вібрації зникли.
    ? залишилася проблема пропустіть запалювання, враховуючи, що у нас завжди були сумніви, на роботу котушок, просто у мене під рукою у прово... автомобіль йде краса... так anceh котушки несправні...
    Це ? тільки частина питань... так що я дивуюся, мій автомобіль 1994 1300 бензин, що робив 12 за літр ніколи не дав мені проблеми. Це новий автомобіль марки написані 1.2 ecotec з 100000 систем, анти -- забруднення, технологія 20 років більше? новий назад ті ж 12 за літр (підключити двигун ecotec, уточнимо). Але не тільки, якщо мій автомобіль 1994 року була побудована, щоб коштувати дешево, це як, і що ? побудований...??? Моя мама працює, щоб тримати автомобіль іншій р?...
    Присягаюсь вам, я не можу godermela для р? працює, що щось ламається... навіть дурниці, але капуста мене турбує...
    тепер мені цікаво дізнатися, що в машині ви були в 1994 році. навіть турбо один раз не коштували трубки. валла купити тепер... :-/

Citazione Спочатку Написав Mikigor Visualizza Messaggio
    коли мені було 18 років, у мене lancia delta integrale evo1 немає кет дивитися мартіні. ce я до сих пір, але я не думаю, що мій син маяк " рости з такою машиною
    чому? я б платила комусь, щоб повернутися до моєї impreza STI і завтра віддати мого сина. звичайно, є автомобілі небезпечно, якщо не голови. я належне продати відчайдушно. платити 1100€ штемпель ? безумство, і я залишилися позаду, платити ще два. був м...к!!!

Сторінка 11 з 12 PrimaПеред ... 9101112 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •