Спочатку Написав
Danyit84
Але я можу повернути мій досвід седан 1994 седан 2008...
Я на машині, яка лише назвати мене висміювали і softtuto... я зробив все, ніколи ніяких проблем, навіть на трасі, я пішов і мені сподобалося... гальма завжди ідеально, з оздобленням, оригінальною і колеса firestone (165/70/13) було смішно, але з ходовою частиною оговтався від дизеля і pi? свіжий і з іншими невеликими modificeh завжди у відділі ходової частини і замінені шини з іншими, ніж марка вище, автомобіль ? перетворений... по-справжньому гарних звершень, і, звичайно, у відношенні до авто...
На форумі я сміялася, кажучи, що авто було огидно, був економічний і було зроблено, прагнучи до економії, і скільки пі? погані речі, ви могли сказати, були сказані. Ми взяли для сім'ї новий автомобіль в далекому 2008 році, я вибрав для угоди? електронні бази і чому? він 5 зірок,...
Тепер я очікував, що бомба в машині... у Мене є Opel, капуста, інші, що автомобіль, який я, перш ніж... вентильовані диски, abs tcndsj dafdshjgs-все...
Близько 20000 км, і я вирішую, що ? час кидати їх в p? вуха... cos? я люблю р?... На наступний день я розумію, що я овальний диски... :-O
Як тільки гніздо скаржуся на дилера мінімум дуже нерегулярно і вібрації, ненормальних. Шкоди не буде вирішена, і у мене розривається через 50€. Проблема буде вирішена, коли рік тому зіпсує міфічна прокладка стороні розподілу. Ми виявляємо, що він був заздалегідь в електронному вигляді. Фазі, як і повинно, йде в рух краси і має, як мінімум, дуууже ї? регулярні та вібрації зникли.
? залишилася проблема пропустіть запалювання, враховуючи, що у нас завжди були сумніви, на роботу котушок, просто у мене під рукою у прово... автомобіль йде краса... так anceh котушки несправні...
Це ? тільки частина питань... так що я дивуюся, мій автомобіль 1994 1300 бензин, що робив 12 за літр ніколи не дав мені проблеми. Це новий автомобіль марки написані 1.2 ecotec з 100000 систем, анти -- забруднення, технологія 20 років більше? новий назад ті ж 12 за літр (підключити двигун ecotec, уточнимо). Але не тільки, якщо мій автомобіль 1994 року була побудована, щоб коштувати дешево, це як, і що ? побудований...??? Моя мама працює, щоб тримати автомобіль іншій р?...
Присягаюсь вам, я не можу godermela для р? працює, що щось ламається... навіть дурниці, але капуста мене турбує...