я бачив це, але не мають достатню кількість повідомлень не можу scarocare!! але я не люблю розміщувати в капусту навколо, щоб його можна було скачати, може бути, знайти деякі душі, піа, що скачати і мене посилає, я думаю, що damos було б дуже корисно, навіть якщо пп ? така ж точно, як має йти добре, я відкриваю його в txt так що winols мені не йде, що у мене windows 7
я переробив карту від 0 з тим, що я знав, збільшилася карти крутного моменту і обмежувачі крутного моменту 60 ?жирними від 1500 до 2000 оборотів і 200 в, то 100 балів, 8 мм3 ще на карту перетворення дизель крутний момент, збільшити час вприскування до 20% повної навантаження, працював на аванси для тисків вище 600 бар rail розрахунку тиску у відповідності з картою rail, аванси від 0.5? до 2.6 градусів, враховуючи 6% - rail, і 0.1 бар турбо abbasando обмежувач турбо на 1.45 бар, щоб стояти на порозі, працював на геометрії, на всі 4 карти, щоб мати дозування без піків з max 1.45 бар тиску, машина ? чудово, тягне як монстр, муфта не частина, і це прекрасно, prex максимальна 1.45 бар з манометром вимірюється на фес 1.4 бар, ось схема, драйвера я торкнувся лише одній карті turbo, щоб отримати стабільний тиск на карті turbo в один біт x 16, а на карті обмеження rail з драйверів, крім того, передоплата 1 ступеня preiniezioni, щоб не мати проблем з anticipio головна, карти, що мене вчив мій перший тренер
Привіт, дорогий! я радий, що ви робите успіхи..
отже...
карту педаль...ок, з кроком....я особисто б я стартував з більш низьким (наприклад,% педалі)
lim пара ок
карту перетворення дизель крутний момент...xk? ви не скопіюєте деякі з mjet150?
тиску в рампі..частині зміни більш високих обертів!насос hp працює на розподіл...і якщо ви хочете мати більше тиск, вона поглинає більше потужності...
ви торкнулися карту prail що ? активної регенерації...
Скільки я повинен вирушити в мандри по rail? Карту регенерації nn я знав, що це було, як я тепер знаю, чи багато у мене fap, обмежувачі крутного моменту partiro добре, вище 2000 оборотів nn підкреслити frizikne, pa Перетворення дизель 150 має break point різні, я повинен змінити ті?
Ось я!
Тоді...так, я copierei всю карту перетворення, включаючи вр...
lim пара, ? ок...але я б зробив в команді..все на 500 (? ноги, що робить різницю, я на stilo jtd мені 45кг крутного моменту з маховика орі)
Тиску в рампі, я то добре, тільки після 3000 оборотів...спочатку я не думаю, служниця
ось вона, тут, я завантажив карту перетворення iq 150cv, 147, що я зробив для точності, оригінальної карті cois як? я повинен підправити хоча час зараз? після цього практично з ним, коли я вимагаю 450 нм крутного моменту з карти запиту крутного моменту йде читання тут мм3 для ін'єкцій? але в будь-якому випадку, не знаю, чи працює, враховуючи, що я не торкнувся різні обмежувачі дизель з драйвера, а потім, вже час +20% не піду iniettarne теж дизель?
ні, карта converione пара/d IQ? помилка при зміні (у межах визначеного ліміту), ви повинні змінити вісь. Враховуючи коефіцієнт множення "5": 600Nm/5=120 мм^3/i
*final fantasy...то...я думаю, cos?...я збираюся змінити тільки там, де потрібно...наприклад...я роблю карту браво mjet150, що я взяв...це зупиняється в карту в 80mm3 добре.......я скопіював вр mjet165 резюме, для точності тільки два останніх часів...тепер я 40 70 100mm3 часи...і я розрахована лише на часі 70 і 100...prail я залишив орі на даний момент...і андре? розрахувати авансові платежі тільки для тих значень iq...
*сандро, якщо читати я порадив copiarsi карту для всього