Сторінка 11 з 15 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima
Результати 101-110 з 147

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    Citazione Спочатку Написав lupak Visualizza Messaggio
    Привіт eplode82, я не я, плутаючи я просто задав питання, очевидно, ще бар в магістралі rail одно ще кількість дизельного палива.
    Моє питання було про те, як я міг би збільшити продуктивність, коли я на 1000 оборотів .
    В моєму випадку я помітив поліпшення тільки за рахунок збільшення часу уприскування, а не від диму картку або педаль або пара.
    Мене виникали сумніви, якщо насос impiegasse багато часу, щоб підняти тиск, щоб дати те, що я прошу від педалі.
    на 1000 оборотів ? р? важко мати продуктивність,починаючи з педалі,він на низьких оборотах ? вже дуже високий, як потрібно,для залізничних,то дуже сильно залежить від механіки,в тому сенсі, що насоси з приводом від двигуна,наприклад, насос, в магістралі високого тиску, який знаходиться на 1.3 mjt ? приводиться в дію від осі розподільного валу,і, що, щоб дати певні тиску потрібно деякий njumero оборотів, так і просто заради справедливості-й? rail не від іп? дизель,він служить більшою заповнити флейта під ua запитом масивних дизельного палива.........з цим я думаю, що ти дав відповідь pi? що конкретне про те, що ви хотіли знати

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Олександр....
    я не розумію, що вам я повинен пояснити...
    якщо ви продовжуєте повернути мій пост, але я не за конкретне питання....
    я думаю, що ми можемо сидіти тут і цілей на новий рік....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Дякую за відповідь explode82, peugeot 2.0 hdi-насос rail ? електрична, не ? експлуатувати один від одного по осі вала. Для заповнення флейта в peugeot існує карта, яка називається "Rail pressure precontrol value", яка вказує положення клапана, який регулює кількість палива, яке потрапляє в бак.
    Тоді єдиний, час упорскування з rail збільшується, у мене ж кількості дизельного палива ?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у ferarri hdi, насос високого тиску, систем common rail і приводиться в дію за допомогою зубчастого ременя...
    і masimo 1350-1400bar..
    ви, може бути, lupak вас збентежило електричний насос низького тиску дизельного палива, яке подає насос справжньої common rail...
    у цьому випадку тиск, що читати ти 7300bar в росії і відносно низьким тиском, а ? всі мб..т. е. 7300 мілібар відповідає 7,3 бар....
    крім того, я хотів би сказати explode82, що його заяву..де він говорить, що більше rail не більше, дизельного палива і абсолютно неправильно!!
    якщо так було, блоки управління, додаткові, які встановлюються на датчик press rail), які служать для збільшення press ingannado ecu сигнал більш низькою, з тим, що ecu реагує, збільшуючи press,вони не будуть так існувати
    повертаючись відповісти на lupak-єдиний, часу відкриття форсунки, наприклад 560us з rail 700 бар inietto наприклад 50mm3 дизельного палива...якщо порт rail 1400 бар з завжди 560us відкриття форсунки, як дизель в більш inietto???

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    додам, що ви повинні знати, що під інжектор, не ? пропорційно зміні тиску,діапазон збільшується з квадратним коренем підвищення тиску...так що подвійний тиску в рампі не прирівнюється до подвійної витрати для інжектора, але "тільки" на 1/4...
    формула ?:flow2=flow1*sqrt press1/press2....
    sqrt=квадратний корінь...
    press1=700bar
    press2=1400bar
    flow1 у цей розрахунок і 50mm3
    flow2 і новий порт інжектор з press2...
    тебе висновки....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    додам, що ви повинні знати, що під інжектор, не ? пропорційно зміні тиску,діапазон збільшується з квадратним коренем підвищення тиску...так що подвійний тиску в рампі не прирівнюється до подвійної витрати для інжектора, але "тільки" на 1/4...
    press1=700bar
    press2=1400bar
    тебе висновки....
    flow2 = 50*sqrt(700/1400)
    flow2 = 50*sqrt 0,5
    flow2 = 50* 0,7=35,35

C' ? щось не йде !!!
    Може бути, ми повинні зробити ; flow2=flow1*sqrt press2/press1
    і якщо так
    flow2=50*sqrt (1400/700)= 50*sqrt 2= 50*1,41= 70,7

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    press1=700bar
    press2=1400bar
    тебе висновки....
    Манро вибачте, ви можете пояснити мені, краще формулу
    Тиск?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Спасибі Манро, щоб ці пояснення я бачу, що тебе дроти дуже добре з теорії та математичні формули;
    Що стосується насоса, ви праві, я заплутався з цим низького тиску.
    I 7300 бар їх читаю з карти, rail mod.
    Від того, що ви мені написали я зрозумів, що насос високого тиску в 1000 оборотів може дати тільки незначний тиск, і що якщо я хочу збільшити продуктивність, мені треба зробити це, використовуючи тільки мапу часу уприскування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    З випробувань, проведених на школі будь-якого насоса common rail bosch як з плунжерів 6,5 мм, 7 мм) вдається отримати близько 2000 бар тиску з форсунок при максимальному навантаженні близько 1300 обертів насоса, а потім-2600 двигун..насос delphi штовхає p? pi?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Вибачте tezzero але не я ? ясно те, що ви написали.
    Common rail не доходить до 1350 бар ?

Сторінка 11 з 15 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •