Стр. 11 з 11 PrimaПеред ... 91011
Результати 101-107 107
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав nimex Visualizza Messaggio
    spett. msport, я дійсно, я почав з цієї теми, але мені вони тривалий поза теми.

дякую
    якщо ви кидаєте з балкона і ти поруч, не означає, що ви повинні зробити це, так само, як ти,гарне продовження.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

я сподіваюся бути властива тема, але я хотів запитати...коли ви даєте суттєві кроком дизель , є ? траплялося, що тиск в турбо починає бути балериною, часто в області високих обертах? від чого залежить щось?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    28
    Балерина.. Але що ми говоримо? Кілька мілібар?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав fire Visualizza Messaggio
    я сподіваюся бути властива тема, але я хотів запитати...коли ви даєте суттєві кроком дизель , є ? траплялося, що тиск в турбо починає бути балериною, часто в області високих обертах? від чого залежить щось?
    Даючи багато дизельне паливо, ви можете мати пік стався збій, і тиск, який перевищує мета не сходиться, ви можете ефективно вирішувати будемо опускатися закриття vnt в місцях, в яких виникає несправність.

Особисто я помітив, що, торкаючись час вприскування відбувається.. змушуючи їх дати дизельного палива в звичайному порядку це відбувається? через dw, lim пара, iq limiter, мені здається, що залишається так само, як і карту, або, принаймні pi? можливо ближче всього до цілі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    я повинен був торкнутися карту vgt. Маючи звільнені всі вихлопні гази брали обертання? це означає, що тиск турбо слини 1.8 бар 3500giri, маючи карту турбо нормально потім в 3500giri (завжди в 6marcia) тиск турбо, повинен був бути близько 1.4 бар.

я забув, що я Альфа gt150*180.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    я особисто тільки в рідкісних c asi особливих змінити час overboost

Стр. 11 з 11 PrimaПеред ... 91011

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми