Сторінка 11 з 22 PrimaПеред ... 91011121321 ... ОстаннєUltima
Результати від 101 до 110 з 221

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Я знаю, просто дивитися, головка 1.6 або 2.0 ford-psa.

Справа в тому, що робить swirl, не ? парковка, вимагає енергії, і, коли мотор ? gi? забиті, якщо ця енергія не з'? pi?, і ви отримаєте кращий результат, просто проводячи більше? повітря можна пилососом.

Цього потрібен дизель, а не інший...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    невелика порада всім, хто буде займатися в це зміна механіки, після видалення всіх swirl фізично від колектора, як я зробив, ви повинні закрити 4 отвори, містять 4 штирів з swirl ж варто свист у колекторі, рекомендую гвинт знизу, з вуздечки-філе

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    ?????

я не думаю, що ніхто ніколи і не мріяв встановіть впускний колектор з 4 прекрасних відкритих отворів!

Також, чому? для того щоб зняти c'? гарна робота, зробити......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    90
    привіт всім , але я думаю, що я можу відкрити довідку з причин, пов'язаних з кількох моїх повідомлень
    я хочу сказати, що моя про це говорити, що це дуже цікаво, і в даний час широке поширення на bmw 320 d мені особисто все це сталося, що вона проковтнула гвинт, який тримає заслінка відкрита і roto двигун)
    mercedes c 220 cdi метеликів, які були закриті через бруду із-за 320000km, і машина пішла в recovery і все-віз-у цей автомобіль, я видалив метеликів, чистий добре колектори і провів електродвигун приводу підключений і машина працює відмінно)
    на додаток до альфа-я думаю, що ця система може сьогодні adotato від багатьох інших автомобілів, і ви повинні оцінити, у разі якщо їх видалити, або їх просто відкритими
    наприклад, у bmw 320 d як сказали дають робиться гвинти послаблюються і можуть увійти в патронник, а на mercedes 220 cdi метеликів sonotenute встала на місце і пластмаси
    у мене є клієнт, який на 159 mj 1900 150cv була проблема з swirlf і просто відполірувати впускний трубопровід і через кілька днів машина йде знову в recovery
    у цій машині, наприклад, я повинна була тримати ( як вже порадив друг форуму) дросельні заслінки відкриті стаціонарні і я підключений привід електричний
    просто я роблю роботу, я повідомляю вам про успіх результату
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    У моїй майстерні вже 3, що приходять з swirl зняті, без, відкритим дірки і свищут, як проклятий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Я раджу, що якщо вже ви там eliminale стільки diesel хоче, щоб повітря не погоджується, то розібрати все і почати заново, тому що блокують через осаду і zozzerie різних

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    90
    у разі конкретного 159, як на мене, проблема!!!' лайно, бачив, що були очищені колектори
    але повинен бути привід для відмови
    на жаль, я не бачив машини останнім часом, але, як тільки я можу, я зроблю хороший діагноз

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    L привід збій дає помилку в ecu, але не ricovery

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    90
    повторюю, що тут я зробив діагностику
    знаючи, що ця відповідь кабан' попередження
    але, як на мене, треба було віддати

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Ну, залишити отвори під повітроводи відкриті ? робота СОБАКИ, за все, чим для собак, ясно.

У всіх інших випадках я вважаю, що це в даний час відомо, що ви можете видалити його повністю і фізично, і двигун не має проблем. Дійсно!

Потім він оцінює в разі, якщо вам вдасться levarle або при блокуванні відкриті.

У багатьох двигунів Alfa необхідно зняти насос високого тиску, щоб підняти колекціонерів, і, отже, повторити розподілу, тому я, як правило, блок відкритих з силіконом.

Сторінка 11 з 22 PrimaПеред ... 91011121321 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •