Ще є сумніви...l' mpps ? встановив на нетбук asus eepc 1000 ? можливо, що сили струму usb-портів, не ? надзвичайно впливає на читання деяких блоків??
Ще є сумніви...l' mpps ? встановив на нетбук asus eepc 1000 ? можливо, що сили струму usb-портів, не ? надзвичайно впливає на читання деяких блоків??
з моєї точки зору, йдуть краще мбіт / с коробка алюміній, крім як, що у продаж в онлайн-магазин, форум,комп'ютер думає, що йде дуже добре, і не впливає на покази.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
iio, я добрався, щоб спробувати, як на bmw x3 e90 і 60 здається, що працює тільки один раз в велику пляму і застряг в без програмування вимкніть запалювання я перенесений в recoveri і він працював
та, в алюмінієвому корпусі, він прав msport і трохи краще, а також, що всі тв працює, mpps, якщо не у вас так багато претензій ? клон + надійно, що c'? на ринку
Також у мене версія 12 mpps і ? бомба!!!!!!!!!!!!!
згоден... тоді співвідношення ціна-продуктивність........... :-)
я купив його, і я aspetando, що ми приїхали в..ми сподіваємося, що він добре працює.
привітання...
я або mpps v5 і не дав мені проблем,на edc16c8 і 39 добре ніколи не було проблем...з повагою..
Я з V5 в алюмінієвому корпусі досі немає проблем...
Але pro версія MPPS V12 працює краще, ніж у коробці алюмінію або вбудований роз'єм obd?