PrimaПеред ... 519199100101102103 ... ОстаннєUltima
Результати від 1,001 до 1,010 з 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    2.5 бар стаціонарні, cp1k3 R55..... Ви робите!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    2.5 бар стаціонарні, cp1k3 R55..... Ви робите!
    так що по твоїй логіці я з gtd1449, яка працює на 3 бар з форсунок в наявності і cp1h3 акції я роблю більше, ніж 200 к. с.? я можу сказати замість цього, що серед моїх форсунок (90 л. с.) і 95 к. с. mjt2 нас проходять майже 20 л. с. різниці

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Генріх, я зробив 194cv з cp1k3 наявності R55, nozzle і 1549.за 200 з 1549 і cp1h3 і inj наявності, але на основі кондиціонером, литими дисками 2.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав bob125 Visualizza Messaggio
    в карти педаль, я читаю кожну криву навпаки, але криві навантаження рости завжди правильно..що ви думаєте??
    обмежувач крутного моменту f.температура стічних вод. не розумію!! здавалося б, все навпаки, як окремі криві, які всі разом узяті!
    Врешті-решт я прийшов до висновку, і думаю, що це правильно, що карти педаль, читають, як правило, в 2d 8 panettoni, що відсотки педаль, і кожен момент обертання від 0 до 5700

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Врешті-решт я прийшов до висновку, і думаю, що це правильно, що карти педаль, читають, як правило, в 2d 8 panettoni, що відсотки педаль, і кожен момент обертання від 0 до 5700
    так що ви злегка від sx ----> dx значення кожної кривої?
    Алекс

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Я знаю, що ви маєте рацію, навіть порівняно з інший чоловік сказав мені, що це так!! оскільки на практиці низькою load вас є запити крутного моменту на низьких оборотах, в той час як в load високі запити переміщаються на більш високі обороти..
    треба спробувати так..я вам скажу, якщо так краще!! бо так ти можеш дати можу крутного моменту, де потрібно, і зробити педаль, як вам подобається.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    я думав, що зрозумів час, а не тест на машину поставив мене в замішання..
    зниження на 40 пунктів середня частина нижня криві найбільших ( в теорії високих навантажень і високих оборотах; в табличній циферблат правосторонній рух вниз) машина втратила за низькими цінами і в першій частині педалі...-як це можливо??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    так що ви злегка від sx ----> dx значення кожної кривої?
    Точно, замість prex rail, наприклад, немає, це навпаки

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Apr 2017
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Точно, замість prex rail, наприклад, немає, це навпаки
    я згоден!! по-твоєму, піднімаючи тиск в даній точці також підвищує iq, або високим тиском, відповідають більш низьким( як вчить нас карту час), але iq не змінюється??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав bob125 Visualizza Messaggio
    я згоден!! по-твоєму, піднімаючи тиск в даній точці також підвищує iq, або високим тиском, відповідають більш низьким( як вчить нас карту час), але iq не змінюється??
    підвищення тиску в рампі, в деяких місцях навіть залишаючись весь час на теоретично повинно збільшити iq, тому що той же час відкритим і дизельного палива буде введений швидше, оскільки від збільшення тиску в рампі, дата раніше, то прийде більше дизельного палива
    Алекс

PrimaПеред ... 519199100101102103 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •