Сторінка 10 з 10 PrimaПеред ... 8910
Результати з 91 по 99 з 99

Обговорення: Flash pro v

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    забув.. не встановлюють ні брандмауер, ні нічого.. не пишіть дурниці... я спалах спробуйте його встановити тільки на 1 хвилину.. працює тільки онлайн, тому що, коли ви відкриваєте програмне забезпечення змушує негайно шукати оновлення, і щоразу, коли вона робить так що я не підроблені, як хтось може думати, що писати.. для мене так що ВСЕ виправлено і я дуже задоволений як інтерфейсу, що фірми, враховуючи, що ВСЕ те, що мені обіцяли при купівлі, хоча і з невеликою затримкою, мені дали...

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав GiGa Visualizza Messaggio
    запрошую читати правила, крім того, я думаю, це просто питання виховання, представтеся, перш ніж увійти в чужий будинок.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав ciccioturbo Visualizza Messaggio
    р-н франческо гага (враховуючи, що ви самі підписали такий) запрошую вас прочитати правила, які вже давно повинні знати і пройти, перш ніж в розділ презентації, а потім цілі насіння і в інших дискусіях,в будь-якому разі, закликаю не робити більше записів, тому що здається, що його ip-адресу і нік giga рівні і не писати погрози у відношенні інших користувачів, що тут пишуть тільки свої власні переживання речей, які ви робите, як правило, у форумі, якщо потім ви приймаєте тільки похвали що зміниться,крім того, враховуючи, що у вас є наші особисті контакти, будь ласка, наступного разу напряму зв'язатися з нами для будь-яких проблем,спасибі заздалегідь.

###############

Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав Металобрухт Visualizza Messaggio
    запрошую читати правила, крім того, я думаю, це просто питання виховання, представтеся, перш ніж увійти в чужий будинок, щоб написати в дискусію і захищати тих, хто, може бути, вона насправді є, і навіть не сміли піддавати себе.
    ############

Banned
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    2
    ###### ти добре мене знаєш, я представив у 2015 році ми також зробили курс разом з тобою і Маріо, я не вписаний в 2 рази, але це просто колега, в моєму ж Робочому місці, я, здається, не мати нікого образити або дискредитувати роботу інших, я думаю, що брехня вони дратують будь-якої людини, який не був би Святим
    Привіт і Хорошу Роботу
    Востаннє редагувалось admin; 04-10-2016 до 09:35

Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав ciccioturbo Visualizza Messaggio
    ###### ти добре мене знаєш, я представив у 2015 році ми також зробили курс разом з тобою і Маріо, я не вписаний в 2 рази, але це просто колега, в моєму ж Робочому місці, я, здається, не мати нікого образити або дискредитувати роботу інших, я думаю, що брехня вони дратують будь-якої людини, який не був би Святим
    Привіт і Хорошу Роботу
    1-ї не #######,2° на форумі є нік, і з такими треба звертатися і 3-й тут ніхто не скандалить ніхто, але вони тільки повідомляє свій досвід тема закрита в іншому випадку починаю робити начисто.
    Востаннє редагувалось admin; 04-10-2016 до 09:36

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    1
    якщо я можу додати до списку ошуканих dimtronic!
    продають матеріал в ексклюзивній них і сказати, краще там і замість того, і всі клон!
    я барі, хлопці, і я взяв в тому місці, також я...
    тільки що я витратив половину грошей, а я чув, що вони продали 700 до 800 300 2500 до 5000 всі ціни...
    звичайно, господь знає, що робить з продажу, і дуже гарний у судовій медицині разом з flash pro буде здатний продати навіть продукти для душу!
    хлопці, я прошу прощення за всі, включаючи мене, але це змушує мене піднімає те, що не був я дурень..
    Запевняю вас, для того, щоб вся італія чекає, коли я з красивим букетом... потім c і людини alientech, що і у зв'язку з ними, яка розповідає з варених і сирих..
    звичайно, якщо ви поговорите з dimtronic вони були клоновані!
    l італія удачі їм і тій країні, яка дозволяє все це!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    З'являється цю тему...кажу, що 2 дні тому, я взяв цей інструмент Flash Pro 5 ... поради від друзів, які опинилися в порядку, щоб мати схожа магія, якщо..., але також я отримую тільки Flash tool pro з кабелями і програмного забезпечення з платформи master... я провів + від 3000€.

Я вже 2 проблеми... я намагався читати з БД 2 передач DSG DQ250 Fxx ...і все мені дали 2 помилку в ідентифікації ecu написано зверніться в службу підтримки клієнтів... ми починаємо дуже погано, чесно кажучи.

Потім я бачу на сайті пакет flash pro 5 із мішок, passtool і triprox... чесно кажучи, маючи тільки отримав інструмент є трохи засмутився...тепер навіть не знаю, що я можу зробити в бд, а що ні.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    для того, щоб проблема читання обов'язково потрібно зателефонувати в службу підтримки, для пакету я думаю, що ми повинні втрутитися раніше, і запитати, добре, що увійшли, на inmage, які ставлять на сайти, завжди найбільш повні, і як у рекламі авто роблять завжди бачити більше, обладнаною кухнею і ставлять ціну у відповідності з безліччю зірок.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 10 з 10 PrimaПеред ... 8910

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •