Сторінка 10 з 18 PrimaПеред ... 89101112 ... ОстаннєUltima
Результати від 91 до 100 з 178

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    вибачте, але, можливо, ви не зрозуміли, що таке damos...
    Потрібно, щоб вивчити ecu: наприклад, я повинен вивчити edc 17cp14, якщо я damos, сума на winols, і я бачу кожну карту з його ім'ям і його перетворення факторів.
    Екю вказує, на якій ви хочете працювати, дуже навряд чи ви зможете? застосовувати безпосередньо на ньому, damos, то робота, що ви робите в таких випадках ? порівняння, карти (принаймні, основних) стають все більш? приблизно така ж!

Для роботи з winols, однак, не є необхідними їй damos, ? програма, яка не вимагає використання драйверів, як ecm, але я вважаю, дуже швидко змінити, чому? програма самостійно попередньо вибирає карти передбачуваних, то c'? навіть сколково? додати, вибравши районі передбачуваного і, натиснувши "k".

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    я вважаю, що без damos, принаймні, для менш досвідчених winols нам потрібно дуже мало.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    winols ви використовуєте, коли ви знайомі карт, де вони розташовані, як вони зроблені, і т. д.. damos я ті, що мають все... я не знаю, де вони перебувають, але якщо вам вдалося знайти джерело візьміть свисток! (я теж, я заплатив би розумну плату, щоб мати їх)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    тому ми і говоримо, що якщо ви знаєте повністю карту можна відкрити без Damons. залишається x? докази того, що зробити? у pi? скоро, я сподіваюся. так так.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав pitty Visualizza Messaggio
    тому ми і говоримо, що якщо ви знаєте повністю карту можна відкрити без Damons. залишається x? докази того, що зробити? у pi? скоро, я сподіваюся. так так.
    - так, але не ? cos? важко як здається... я почав з edc15c7, потім картки, що відносяться до інших edc15 все я зрозуміла, на око, без думаючи, що вивчав, чому? ви знаєте, чого чекати, як їх розпізнати в значеннях і в туза!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    - так, але не ? cos? важко як здається... я почав з edc15c7, потім картки, що відносяться до інших edc15 все я зрозуміла, на око, без думаючи, що вивчав, чому? ви знаєте, чого чекати, як їх розпізнати в значеннях і в туза!
    Може бути, ви могли б зробити невеликий opuscoletto щоб дати зрозуміти нам, також різні криві карти.
    Привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав antonio.o Visualizza Messaggio
    Може бути, ви могли б зробити невеликий opuscoletto щоб дати зрозуміти нам, також різні криві карти.
    Привіт.
    мені дуже шкода, але я не маю достатньо часу, щоб зробити там?, однак, ви можете зробити це, від вас, я став робити скріншоти карт в 2d-значення по осях, і ті карти, коефіцієнти перетворення і одиниця? вимірювання, то кожен раз, коли я стояв перед карту sfosgliavo сторінки, які я надрукував, і заглядав у такі, щоб вони були схожі... ? pi? складно сказати, ніж зробити!
    Потім, якщо потрібно, я тут!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    10
    Привіт всім, користувався пу? допомогти в галузі використання WinOLS, я новачок і не можу зробити WinOLS, щоб почати читати SW керівництво ? - необхідним. Після я Поділяю ці документи були великою підмогою, щоб почати розуміти, що шукати. Також раджу знати в деталях, що хочуть міняти двигун, так? розуміє, де змінюють. Після того, як витрати ? кінчиків пальців, і вії спалити

з повагою
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-04-2013 16:51

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Всім привіт і поздоровлення дух поділу.

Я хотів би запитати тих, хто його використовує, після завантаження damos, ви вийшли з припливу карти, всіх розмірів. В тил по одній або c'? якийсь метод, щоб вибрати ті, які корисні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    все прокрутити в 2d, то натисніть вгорі зліва, де подивитися написав, наприклад, "bosch:16x16"

Сторінка 10 з 18 PrimaПеред ... 89101112 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •