Сторінка 10 з 34 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima
Результати від 91 до 100 з 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    ? те, що я хотів зробити, зверніть увагу, перш ніж... знайти зв'язок, щоб мати базу, з якої, щоб перевірити вихід змінити.. але ви повинні враховувати, що з твоїм методом вирішити проблему на автомобілі, які мають менше ускладнень, я маю на увазі egr кілька ін'єкцій з електронним управлінням, з турбонаддувом або я помиляюся?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    ? те, що я хотів зробити, зверніть увагу, перш ніж... знайти зв'язок, щоб мати базу, з якої, щоб перевірити вихід змінити.. але ви повинні враховувати, що з твоїм методом вирішити проблему на автомобілі, які мають менше ускладнень, я маю на увазі egr кілька ін'єкцій з електронним управлінням, з турбонаддувом або я помиляюся?
    ні, ви не помиляєтесь, частіше всього ці зміни не є прямо на машині, але на вантажівку або трактор...більше на вантажні автомобілі, зокрема Scania або Iveco....якщо ви відчуваєте, що якась вантажівка "bombardone" і "sfumacchia" p? мали Fg чи БА, швидше за все, там я поклав руки, я...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    mannaggia до вас..я-не метафори так, щоб!!!! ? для того, щоб дати зрозуміти..будуть дивні, але ? кращий спосіб вчитися!!!
    Ми повинні виходити з arbori дизельного двигуна, щоб зрозуміти зміна авансів, але бачив документ, який ? було опубліковано ? більше не потребує, тому що назад стрибати багато кроків.. мова зводиться до суті ? що нас "різні елементи " у нас є точка, де починається цей захід згоряння.. якщо ти кілька один з цих "елементи", авансових початком горіння..
    давайте подивимося, якщо зараз ? найбільш простий!!!
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    mannaggia до вас..я-не метафори так, щоб!!!! ? для того, щоб дати зрозуміти..будуть дивні, але ? кращий спосіб вчитися!!!
    Ми повинні виходити з arbori дизельного двигуна, щоб зрозуміти зміна авансів, але бачив документ, який ? було опубліковано ? більше не потребує, тому що назад стрибати багато кроків.. мова зводиться до суті ? що нас "різні елементи " у нас є точка, де починається цей захід згоряння.. якщо ти кілька один з цих "елементи", авансових початком горіння..
    давайте подивимося, якщо зараз ? найбільш простий!!!
    Привіт Метафоричної!!...... ви можете бути більш конкретним? що "елементи зміна" ви маєте на увазі, зокрема??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Так я і знав!!!! елементи зміни є ті, на яких smanetti в карту!!!

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    seee......добре nootte!! vaglioo не зміниться, ніколи........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    у січні я прийшов в апулії стояти трохи з родиною, і я вас розумію краще!!!! жарт!!!!
    магічні елементи в першу чергу turbo і потім слідувати за іншими..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    ви зникли??? ? важко зрозуміти???

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    ви зникли??? ? важко зрозуміти???
    я sar? відволікатися не l? s?...для цього не відповідала на вісь,***** unque turbo буде також елемент зміни, але факт залишається фактом, що головним підозрюваним у всій цій викривальної промови ?ра,?,і rester? дизельне паливо!!по мені, чи можете ви дати все повітря турбо, що ви хочете разом з дизель але якщо ви не регулюють строки загальної тривалості упорскування через початок і кінець цієї calcolada, коли починається, коли закінчується, ми завжди їх говорити про більш чи менш...на мою думку....потім, якщо ви приходите в регіоні Кріс, я покажу вам спробувати nu bell capiton!!!.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    коли починається впорскування, не ? сказав, що починає згоряння маси палива, що збирається ввійти в номер, горіння відбувається після ін'єкції дві стадії у фазі певного часу (час, necassiorio відбуватися певні фізичні явища, які я опускаю, це різниця у часі ? затримки, що c'? між початком уприскування і початком горіння, затримка залежить від багатьох факторів, цитую сукні? важливі afr, тиску у впускному колекторі, рециркуляція вихлопних газів, якість? палива і повітря.. etc...тому, мені здається, вже зрозуміло, що заздалегідь налаштувати для наших цілей ? ... подумайте про двох речах, тиск турбо і рециркуляції вихлопних газів... що ви думаєте про нас? я написав... я продовжую констатувати, що ще конкретне думку когось, що зміна авансів не з'?..

Сторінка 10 з 34 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •