Сторінка 10 з 11 PrimaПеред ... 891011 ОстаннєUltima
Результати 91 100 108
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Тут ми, звичайно, говоримо (ще краще-обговорення назва) першої моделі opel corsa 1.3 mjet

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    невеликий зазначенням cp1h, не ? встановлена на 75cv (75 монтує завжди cp1)... в кожному разі навколо c'? багато людей стверджує, що звернутися до 1550... так що механічно приходить до нас все в порядку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    На моїй свинки? у діагностику з autocom доходить до 1500 бар праведних праведників....блимає, але дістає. Там був битий або карту невідомо, що обмежує не повинен навіть дістатися туди, вірно? Не ? що на corsa c'? якийсь датчик (я маю на увазі регулятор тиску), який просто не підтримує понад 1450 бар?
    отримайте 1500 бар константи або тиск ? балерина? як ви попросили карту?
    якщо ви насправді тримає тиск, необхідний той факт, що загориться індикатор може бути тільки контроль діагностика

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Вибачте, але те, що виходить зараз витрати насоса з розрізом, в електронному вигляді. Наша проблема зараз ? щоб зробити карту, з проханням, наприклад, 1500 бар, не маючи реальних індикаторів, які спалахують. Що то насос не потрапить за це, ми побачимо його в діагноз, але в той же час ми повинні з'ясувати, на додаток до звичайних розрядник і розрядний відомо, що c'? інша зміна, щоб не мати різання на додаток до 1450bar
    Be я з 70cv або не було потреби? стільки тиску і кількості? і, отже, не існує? вдарилася головою-й? так,
    на 75cv, а не з різних автомобілів на розвиток року в обов'язок також механічно мені потрібно більше? дизель з CP1 & CP1H не віск
    потім вирішили змінити CP1 плунжерів і ротор, і тепер ходить 1500-1600Bar з запасом..
    один раз, щоб всі забаганки його тяги до 1800Bar але, можливо, він робив навіть більше?..
    вартість роботи 350Euro
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    але потім cinqueturbo ти на 75 ви зможете подолати 1500? навколо, як і раніше c'? людей, яка стверджує, що межа тиску cp1 ? 2000 мбар ....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    звичайно, якщо насос не має достатньо витрати тиск починає знижуватися
    може бути, ви в змозі зробити навіть при більш високому тиску 1500 бар, але з запитами на дизельне паливо, обмежені
    ми повинні розуміти, що розмір

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Exelion1986 Visualizza Messaggio
    звичайно, якщо насос не має достатньо витрати тиск починає знижуватися
    може бути, ви в змозі зробити навіть при більш високому тиску 1500 бар, але з запитами на дизельне паливо, обмежені
    ми повинні розуміти, що розмір
    Eee це-те, чому? я вже говорив, - бачите насос..
    У вас більше? відкрийте кран-й? падає тиск і об'єм? корисно..
    дозвольте зробити насос з 180-200 мг і потім ви бачите, що карта не centra-na битою..
    звичайно, обмежувачі йдуть розблоковано, але не має нічого, що вас перевищені 1450Bar йде в блок або вимикаю машину,
    і так само, насос не підтримувати ті тиск і / або кількість? запити..
    є минуле і фліс я кажу..
    навіть s? мені ніхто,ми повинні отримати, також, спасибі моєму Pompista
    навіть форсунки, ви маєте уявлення про те, які встановити б'юся об заклад?
    і я не кажу про профі кажу, весь інжектор з 18-19 мг,
    навіть щоденні 3,0 нас приходить
    чому? якщо у вас закачується, як я кажу..
    з турбонаддувом, який спалює дизельне паливо в борг, тільки карту не витягнув нічого, а вона погіршується..

Відповідаючи на Ela.Торетто 2000 mbar? я думаю, що насос або на двох машинах прибув в 2000Bar але що толку?
    ви знаєте, що пі? підніміть тиск pi? нагрійте дизель?
    у факти або довелося монтувати радіатор для дизельного палива
    1600, я думаю-й? що вам потрібно, і кількість? що повинен встигнути..
    тоді я не знаю, що раби на двигун сток? Boo..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Резюме.....у нас є двигун, насос і форсунки стік. Зараз нас цікавить не змінити механічно. Ми мапу rail ori встановлена в 1400 бар реальні. Якщо мод тільки цю карту, піднімаючи запит до 1500 реалів (1600 на карту із-за зсуву), не торкаючись біт і обмежувачі не світиться жоден індикатор або несправності. Я розумію, те, що я можу поставити його навіть в 2000, що в ecu не цікавить shoves cippa, нас так думають, біти і пастки. Але якщо я піднімаю ці останні 1550 реальних, а потім біт 825 (*2-100), кінці обмежувача в fboost 210 (*7.51) і лім після карту rail в плейлист (я думаю зробити це все в команду, потягнувши гарний прямий val max, щоб спробувати, що скажете?) індикатор блимає, коли перевищує 1450 так що ми, долаючи ще в ecu встановлений на це значення. *cinqueturbo я думаю, що ця проблема йде вирішена перш, ніж змінювати насос і інжектори, якщо ви хочете дати 1600 бар, якщо ні, вам у будь-якому випадку звіт.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Eee це-те, чому? я вже говорив, - бачите насос..
    У вас більше? відкрийте кран-й? падає тиск і об'єм? корисно..
    дозвольте зробити насос з 180-200 мг і потім ви бачите, що карта не centra-na битою..
    звичайно, обмежувачі йдуть розблоковано, але не має нічого, що вас перевищені 1450Bar йде в блок або вимикаю машину,
    і так само, насос не підтримувати ті тиск і / або кількість? запити..
    є минуле і фліс я кажу..
    навіть s? мені ніхто,ми повинні отримати, також, спасибі моєму Pompista
    навіть форсунки, ви маєте уявлення про те, які встановити б'юся об заклад?
    і я не кажу про профі кажу, весь інжектор з 18-19 мг,
    навіть щоденні 3,0 нас приходить
    чому? якщо у вас закачується, як я кажу..
    з турбонаддувом, який спалює дизельне паливо в борг, тільки карту не витягнув нічого, а вона погіршується..

Відповідаючи на Ela.Торетто 2000 mbar? я думаю, що насос або на двох машинах прибув в 2000Bar але що толку?
    ви знаєте, що пі? підніміть тиск pi? нагрійте дизель?
    у факти або довелося монтувати радіатор для дизельного палива
    1600, я думаю-й? що вам потрібно, і кількість? що повинен встигнути..
    тоді я не знаю, що раби на двигун сток? Boo..
    Vabb? мова, 2000 було, щоб ідея.. мова насос, як на мене, ідеально було б знайти за ціною 0 і змінити його я...? як справедливо говорить erre, якщо в карті у нас все 1500 1500, з pi? витрата це так, але завжди 1500

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    То ribadisci факт, що якщо насос не досягає мети автомобіль йде відмова..
    Якщо ви хочете, спробуйте карту орі тільки з mod тиску в рампі, postatela, а також..
    І ви розумієте, що gi? ви досягаєте високих тисків, але, як відкрийте кран зак..

Сторінка 10 з 11 PrimaПеред ... 891011 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •