Подивитись Результати Опитування: Збільшити Час впорскування

Учасники
82. Ви не можете голосувати в цьому опитуванні
  • Сприятливі

61 74.39%
  • Навпаки

4 4.88%
  • В нерішучості

17 20.73%
Стр. 10 з 17 PrimaПеред ... 89101112 ... ОстаннєUltima
Результати від 91 до 100, 167

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    привіт, хлопці,я вважаю, що обдурити ебу не можливо,на те, щоб дати пі? тиск або збільшити час вприскування дизельного палива,все залежить від результату, який ви хочете отримати,звичайно, час вприскування повністю йдуть від тих, хто точно знає, що він робить, і завжди з раціональної політики.
    з цим я не хочу, щоб абсолютно ніхто не contrariare!!!!!
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Я прочитав все від першого до ultumo messaggio.Secondo мене істина знаходиться в мета далее.все параметри повинні бути в harmonia заднім числом зіткнення
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    я кажу тільки від principiantissimo на цьому полі. По-моєму, після того, що я міг зрозуміти, час вприскування, повинні бути заретушовані. в моїй a4 edc17? я не час уприскування. Можуть бути названі по-різному?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав pitty Visualizza Messaggio
    я кажу тільки від principiantissimo на цьому полі. По-моєму, після того, що я міг зрозуміти, час вприскування, повинні бути заретушовані. в моїй a4 edc17? я не час уприскування. Можуть бути названі по-різному?
    Час є, може бути, якщо ви маєте на увазі, як їх називає ecm тит.....
    називається по-різному в залежності драйвер, який приймає, наприклад, ін'єкції parzializzato.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    ах ви, ви, ви... тобто ті, але називається саме так. Отримав!
    Потім ін'єкції parzializzata = час впорскування
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав pitty Visualizza Messaggio
    ах ви, ви, ви... тобто ті, але називається саме так. Отримав!
    Потім ін'єкції parzializzata = час впорскування
    Ви, як правило, на edc 16 мають, як bp x=мм3/str і y=Bar (p.rail)
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    Я за! в іншому випадку, що картки зробити?? час вприскування і турбо-карти для мене головні!
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    дозволю собі вставити моя особиста думка, дискусії; враховуючи, що п'єзоелектричні форсунки, однак, компоненти, on off, і не мають значення відкриття голки змінної, щоб збільшити дальність дизель, як говорили багато користувачів, і ви можете діяти лише на час вприскування і тиску в рампі, так що якщо inietto 70mm3 в 2 us, і я відкрито 2.2 us зрозуміло, ні iniettero більше, те ж стосується і тиску в магістралі rail, але не повинен перевищувати певного порогу, щоб уникнути staratura форсунок і поломки форсунок, розпилювачі, отже, від того, що я зрозумів, поступово у нас є 2 шляху, щоб збільшити час, працюючи на обмежувачі дизельного палива, які не наведені в драйвер наприклад на ecm titanium, і що, отже, багатьох початківців користувачів не знають, включаючи мене, або піти працювати на час вприскування на карту. я особисто навіть на моїй машині, не знаючи карти обмеження дизель виступив на часу уприскування, очікуючи близько 2 градусів ін'єкції, щоб дати вам час на 9%, бо я розраховується кутова швидкість обертання, максимальна 4500 і termpo уприскування, що передбачає, з aticipo 2 градусів можна було стояти всередині діапазону детонації із збільшенням часу уприскування становить понад 9/10% зараз не пам'ятаю. сара обдурити ебу піти і змінити час вприскування палива, а обмежувачі на дизельне паливо, але якщо результат ? та ж проблема, тільки поточні думки, але факти, врешті-решт, вони ідентичні.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    не ? еквівалент, тому що sballi карти обмежувачі), також будуть обмануті навіть ті, що відносяться до управління antipattinamento. Якщо потім автомобіль монтує dpf або fap проблема ? інший, тобто в процесі регенерації машини creder? використовувати справи, але в дійсності? буде? вводять pi?...
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    моя мама мене ви боїтеся.... aiutooooo.... не розумію кувалдою... тепер, після того, що я читав, я боюся, що з моєї картки протягом довгого часу ви starino форсунок або буде коштувати, враховуючи, що саме мої п'єзоелектричні будучи а4 2008 року з edc17. ви мені поклали боюся... майже по-любому оригінальна карта і знімаю тільки фап.
    IP

Стр. 10 з 17 PrimaПеред ... 89101112 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •