кабель, де є самі дроти (для edc17 точно) зрештою цю прокляту marelli його читати...але це не закінчується тут, я повинен знайти рішення, щоб прочитати навіть у bdm, чому? ? все більше і більше? звичайно...рано чи пізно я виграю, я не пу? і не має перемогти її...
p.s. провід k-line ? зелений провід а не синій, як каже керівництво (є два дроти зелений) і підключаються до контакту 88
ні я підключений джгут проводів, що я тільки що сказав (для edc17)...проводки, що ви говорите, це тобі відрізали все і зробили зміни, враховуючи, що він ніс 12 вольт
так, я знаю, що вони обидві на 12 вольт, але проводки, що і в мене горіла, запечені![]()
здравствуйте, я не знаю, якщо ви можете бачити фотографії, вони мені прислали кілька, де ви можете побачити в голки зодіаку schedino там, куди вказують (не ? точно прекрасне бачення, але ви розумієте), і в іншому тип ecu, прочитане, спробуйте порівняти з вашою
ще я не можу бачити фотографії, чому? ще не досяг межі точно...як тільки я бачу, і я кажу...а посилання, які я зробив, я все точні і все-таки я, ляснувши голові, навіть зараз я ? прийшло в голову, що ви зняли опір неправильно...мій ECU ? MJD-6JF P3
у вас місце фото ебу IMG_0371.jpg
ці проводки, що я
коли я дивлюся їх досі не можу![]()