Стр. 10 з 40 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima
Результати 91-100 з 394
    garret
    Guest
    хлопці, я даю вам компліменти для обговорення, ви робите, щонайменше, цікавою і, безумовно, дуже корисно, дуже гарна робота
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    accippicchiolina!! у мене не було, але чули або бачили що-небудь подібне, як градації sae на мастильні...я думав, що після sae 60 і почав говорити масел "high EP" вважається тільки для механічної трансмісії в цілому..я не вірю, що існує мастило 0w100 для двигунів!! на l? це для того, щоб? я повинен сказати, що тести на frizionometro я ніколи не впевнений ще стільки ж, тому що, по мені, не створюють реальних умов, що мастило в двигун..і я маю на увазі в першу чергу до тиску мастила і pompabilit? і що інструмент, описаний вище, і до робочої температури більш як справедливо ви зверніть увагу, V. v до інших частинок в суспензії дати той же двигун, для якого не існує ? жодним чином мені встановити з упевненістю, що продукт ? краще іншого тільки на підставі цього тесту, і, крім того, що у відео, що я бачив, незважаючи на frizionomero б амперметр ? ніколи в кадрі не знаю, які причини, це не f? що випробувати свої переконання на цих тестах, які я вважаю мало бути правдивим, хоча, як ви бачите, у фільм nebrok не f? заблокувати frizionometrica навіть без лотка....і все одно ти мене навчиш, що цей тест frizionometro залишає часу, що також я хотів би відзначити, як з алкоголю так висока, слід визначити, скільки коней їсть, це мастило, в порівнянні з менш sae undato трансмісії з дати допуску обробки ігор заданому тиску і ще незліченну безліч fattrori, що цей тест не буде ніколи моделювання....
    Востаннє редагувалось манро; в 03-12-2012 18:34
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Я perfettamnte згоден Мунро, як ви кажете, frizionometro ? є тільки один спосіб, який я винайшов представників, щоб переконати маси купувати свої власні продукти! У Nebrok замість того, ? масло, яке я послав на аналіз, мені пахло Bardahl XTC 15W50 reimbottigliato ^_-!
    IP

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    і скажіть, V. V. які були результати цього "масло диво"? і найголовніше, де знаходиться ? скільки коштує?
    нарешті ви порадите на дизель від декількох сотень к. с......
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    В мій двигун не entrer? ніколи ні краплі олії схожий! Знайти його на eBay, ціни, необхідно зробити пошук. Щоб результати були зіставлені з Bardahl вказано!

За порада, яку ви шукаєте, що двигун йде мова?
    Востаннє редагувалось ст. ст.; в 03-12-2012 21:50
    IP

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    те, V. V. це двигун mercedes om606.961 класу І 300 турбодизель 4 клапани на циліндр, пускова камера сферичної центральної, що я, змінивши його в моєму 190d, щоб мати не менше 400-450 л. с. його 177 оригінальні...цей двигун спочатку збірці насоса електроніки, які не більш 80cc дизель я, підключивши насос mercedes w124 300 td, повністю механіка з плунжерів, плюс, що я повинен дати близько 180-190cc на дизельне паливо, все це в поєднанні з системою componud турбо, то турбо послідовності, де перша кремезний насос тиск повітря в секунду менше, що ще більше підвищує тиск все для того, щоб мати тиск в діапазоні від 2,1 до 2,7 бар... tuaesperienza в тому, що масло potreiutilizzare на монстра, як, розраховуючи, що цей двигун girera щось на зразок 5800-6000 оборотів в хвилину максимальний робочий тиск, mdie використання трійок в порівнянні з акції?
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Мій вибір: Bardahl XTR Racing 39.67 або Motul Комп. 15W50 для пропаганди, EDGE 10W60, щоб залишитися на категорії comerciali ІМХО (пам'ятайте, що інтервали заміни завжди повинні бути дуже близько один до одного); якщо ви хочете щось пі? і дійсно видатні секунду, як сталося, ви повинні звернутися в Prorace-Індустрії і радитися зі своїх техніків на ряд своїх продуктів Racing specificandogli технічного змісту вашого двигуна; коли ми говорив я в останній раз вони були навіть готові, дайте мені мастило "на замовлення".
    IP

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я думаю, що я orientero на bardhal.... але, наскільки я розумію, ти схильний, щоб motul?
    а що стосується масла в трансмісії і гальм, що ви можете мені сказати, V. V.?
    Востаннє редагувалось манро; в 03-12-2012 22:49
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    У Fullerene ? pi? трюк провідні; ? є в продукції Bardahl, але ІМХО у мінімальній мірі, із-за витрат, які в цьому добавка б бути насправді впливів; Bardahl у тому свої плюси, має відмінну стабільність? хімія, з високої потужності миючим засобом, а диспергатор, грізні значення HTHS і правильне утримання solfatate!
    IP

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    але ці solfatate, який впливає на двигун, зокрема, на дизель-супер накачаний, як те, що st? будівля? для масла, коробки передач і гальм, що я puoidire про V. V.? на що потрібно орієнтуватися, щоб мати у себе відмінні продукти?
    IP

Стр. 10 з 40 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •