Сторінка 10 з 11 PrimaПеред ... 891011 ОстаннєUltima
Результати 91 100 112

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Виробників не пам'ятаю ініціали, враховуючи, що я йду, мій дистриб'ютор, який займається монтаж і все інше, то гарантія також, як правило, ті хороші son виробляється в німеччині .
    А core assy ? в комплекті всі центральна частина турбіни, а також, флюгери і важіль геометрії. Звичайно, ви повинні робити нічого, якщо не встановити старі туші на нове Ядро, після того як вони добре і ви видалили всі металеві частини від геометрії однакові. Якщо все okkey операція установки не вимагає, + 15 хвилин і, як і всі компоненти сон гарантовані від дефектів виробництва.

Щодо китайських турбін, чесно кажучи, не пробував ще, враховуючи, що зовнішність клюють кілька автомобілів, які я не швидко, монтажу і може замовити, віз, 4/5 днів для доставки. А ви їх знайдете тут:

http://www.aliexpress*****/wholesale?SearchText=garrett+turbo&catId=0&manual= y

очі на вантажі, які у співвідношенні з початковою ціною сон дуже високі.
    Востаннє редагувалось blackwolf76; 12-09-2012 в 15:54

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    250
    відмінне info black, від цього ви вже придбали? як ви знайшли себе?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав mirks Visualizza Messaggio
    відмінне info black, від цього ви вже придбали? як ви знайшли себе?
    я взяв інший матеріал, і якісно, не ? погано, як вихор, я ніколи не купив будучи одна річ, яку я знайшов недавно, і в мене був ще шанс.

PS: aquistando з китаю може бути навіть ризик митниці... що може бродити навколо 40/50 євро.
    Востаннє редагувалось blackwolf76; в 13-09-2012 13:20

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    19
    Менше погано і чому? я думаю, що якщо не минув гарантійний .... варто трохи

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    хей, хлопці, інше питання, що я це ossillando я помітив, що температура води на приладовій панелі, в русі на вулиці я забив ще нормально, коли я замінив натовп, спочатку температура була постійною до 89 градусів, а тепер піднімається до 90 градусів і якщо я ще також прагне піднятися вище, я торкнувся також 91 градуса, що раніше не відбувалося, я міг би піти навіть планшет, і ви залишалися завжди кріпиться на 89 градусів. Механік каже, що це може бути термостат відкривається як треба, але, як на мене, не думаю, що проблема термостата побачив, що перед заміною натовп не платить. Що ви думаєте, що може бути, сподіваюся, нічого серйозного??????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав ago27 Visualizza Messaggio
    хей, хлопці, інше питання, що я це ossillando я помітив, що температура води на приладовій панелі, в русі на вулиці я забив ще нормально, коли я замінив натовп, спочатку температура була постійною до 89 градусів, а тепер піднімається до 90 градусів і якщо я ще також прагне піднятися вище, я торкнувся також 91 градуса, що раніше не відбувалося, я міг би піти навіть планшет, і ви залишалися завжди кріпиться на 89 градусів. Механік каже, що це може бути термостат відкривається як треба, але, як на мене, не думаю, що проблема термостата побачив, що перед заміною натовп не платить. Що ви думаєте, що може бути, сподіваюся, нічого серйозного??????
    2/3 змін градусів не в рахунок, нічого, може бути, замість холодоагенту поставив нас + вода механік і тому має тенденцію до зростання, трохи в +, але, по мені, неважливо, що невелика зміна.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    я замінив антифриз і я зробив перевірку за допомогою діагностичного приладу, помилки не давав мені ніяких помилок немає, потім я побачив, температура, діагноз мені вже 86 градусів, а стрілка на приладовій панелі я вже 91 градусів і вентилятор не заводився, тепер не знаю, кому вірити в інструмент, автомобіль або діагноз, який мені каже, що температура ще не прийшла в схемі, щоб запустити вентилятор????І тоді два свідчення не беруться-все з однієї колби???? Механік каже, що ? стрілка на приладовій панелі, що це ? злегка starata і що, це не перший раз, чи що, трапляється, на vw. Pero, я не розумію, чому? перед заміною турбує нас? не відбувалося, cio? або пішов поверсі або ходжу швидко, температура була завжди постійної boooo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    На VW цибулини можуть бути як два окремих, що один, два? передають два сигналу. Потім один для комбінації приладів і ебу, що б той, який управляє вентилятором.

Якщо я не помиляюся, ваш автомобіль повинні вони встановлені в безпосередній близькості? фільтра масла, в передній частині автомобіля, і повинні бути 2 і навіть трохи незручно міняти.

Або якщо він є (але не думаю) повинна бути з правого боку блоку циліндрів на картері кпп ? встановлено над збірними пластику, повинні мати штекер з 4 проводами вище.

А зараз я хотів би уникнути руки і давайте, як буде, не ? сказав, що виправити, змінивши цибулини і, може бути, вам перейти до impelagare на великі проблеми.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    ах, дякую тобі, blackwolf76 але я бачив тепер тільки лампи два дроти на правій стороні радіатора вниз, прямо на наливну пластик, де і підключений рукав, який йде в двигун сторона термостат....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    250
    Ви також пам'ятаєте, що стрілка nn ніколи не відображає істинної температури, x nn потривожити клієнта. Наприклад, від 80 до 95 стрілка сегнер? завжди 90..
    C'? алгоритм, не ? відображення в цифровий температура насправді вимірюється.
    У той час як діагноз ? що насправді вимірюється

Сторінка 10 з 11 PrimaПеред ... 891011 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •