Якщо у вас є міст, і ви можете працювати добре, ви можете зняти downpipe і змінною геометрією без де зняти всі турбіни колекціонерів.
Якщо у вас є міст, і ви можете працювати добре, ви можете зняти downpipe і змінною геометрією без де зняти всі турбіни колекціонерів.
перед становий трубку і поклав його в рух, і я відчуваю, що засмоктує? правильно?
це дозволяє перевірити, чи що?
отвір іншому :-)
тому я повинен зняти первинний і нижче я змінною геометрією
?
і якщо ланцюг депресії не працює, що це значить?
у downpipe ? колектор, який буде підключений в сторону "теплий" турбіни, а потім потрібно відвернути дані, що він кріпиться на турбіну на інший кінець? гайки випускних cos? турбіна не ? pi? залежна від вихлопних газів, і потім ви можете працювати на змінною геометрією. Потім потрібно зняти кришку para тепла, що у вас на турбіни, і ви побачите, що тепер у вас набагато більше? н? для вашої роботи.
? крім того, якщо, від'єднавши трубки гумові від приводу відчуваєте, що депресія (cio? ви прагнете трохи, якщо не ляже пальцем в кінець? від трубки).
Востаннє редагувалось leandro89; 04-01-2014 до 18:19
Точне. Потрібно, щоб переконатися в тому, що, принаймні, ланцюг депресії працює.
Це означає, що не депресія, не команди приводу, і останній не управляє змінною геометрією.
висмикнувши трубку і приводиться в рух до мінімуму бачив, я просто не відчуваю депресії в нікуди :-(
може бути ? відкрити новий пост
привіт, добре все гумові шланги, що вони не тріскаються, а також напади на електромагнітний клапан, який управляє геометрією, яка знаходиться нападу в повітряний фільтр, іноді ламаються саме ті, що ми йдемо добре, з-під після зняття заносу.
уго ---- президент A.E.P.
трубку мені ? здавалося ок...перший день управління, дроти, електромагнітний клапан, завдяки...
електромагнітний клапан ? ближче до атаки пробки або де?
додаткова інформація та рекомендації за бажанням :-)