тепер я ofsettato з вашим вибачте... був файл обговорення, де ви на цій посилання
тепер я ofsettato з вашим вибачте... був файл обговорення, де ви на цій посилання
тут ми говоримо про інший ? був поставлений під пильним файл lancia y 70cv, і ви обговорювали карти в такий файл, ми не робимо плутанини, будь ласка, gi? є ecu не легко зрозуміти.. ми говоримо в темі зацікавлений, ми прийдемо до вирішення інших версій 1.3 mjet 75, 90 з часом довелося
манро перевіряє адресу на файл і подивитися, що 8, що 16 не перебуваєте карту
Востаннє редагувалось leandro89; 07-11-2013 до 17:14
Терпіння і чеснота сильних..
backgoop виглядає добре, екран...
адреса 16bit і 42F4E....
*faberecu...дякую за пораду...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ок..ок...маленький промах, я тільки зараз прочитав, що faberecu в шукали і відправив карту файлу, що піст пов'язаний тут....
прошу вибачення...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ви можете дати okkio в адреси ?
ми можемо підсумувати , адрес і функції, можливо, невеликий таблиці з коефіцієнтом перетворення , я роблю базу даних співробітників map3d орієнтації і правильні значення , то місце для всіх
просто покладіть його в папку map і vaiii
screem з однодумцями ... забув відкрити
я перевірити
У цій публікації у вас ? ін'єкції parzializzato Map1 як називається ecm gi? кажуть в попередніх постах знаходиться за адресою 0675be
Адреса 64a02 ? обмежувач крутного моменту в залежності від температури не центрувати педалі в screen ранніх виходять у світло від мене з winols c'? опис і конвертувати
Востаннє редагувалось leandro89; 07-11-2013 до 17:16
Терпіння і чеснота сильних..
faber..я бачив на екрані, але цей пк я не програми, щоб відкрити карту...але що ви маєте на увазі під "дзеркало"??ви маєте на увазі, що карти із зворотнім dilettura?