Стр. 10 з 14 PrimaПеред ... 89101112 ... ОстаннєUltima
Результати 91-100 з 146

Обговорення: alfa mito 1.4 tjet 155cv

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di gorimotors
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    SanMarino (RSM) і Pesaro (PU)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав cjack Visualizza Messaggio
    я помітив невеликий seghettamento в гору на 1500 оборотів... я думаю, це з-за карт,
    Вважаєте, що вам необхідно зробити 100naio КМ, щоб s? що ви autoadattino всі параметри.
    Дійсно, зробіть що-небудь хороше:
    Візьми тестер і зроби скидання параметрів autoadattativi, датчик детонації і датчик overboost, тобто за 100км приблизно, і ви побачите, що автомобіль, andr? безперечно краще

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    ви 120cv?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    У мене golf v gti

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    ви правильно.... зробив... тепер видали свою цитату мого повідомлення, якщо ви не бачите посилання..:-)

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Повідомлення
    44
    Також залежить від типу турбіни встановлений.
    Я, наприклад, на моїй Subaru Impreza у мене Garrett GTX3076R, що працює на 2.5 бар пік, та у пу? спокійно зробити навіть 3!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав GoriMotors Visualizza Messaggio
    Також залежить від типу турбіни встановлений.
    Я, наприклад, на моїй Subaru Impreza у мене Garrett GTX3076R, що працює на 2.5 бар пік, та у пу? спокійно зробити навіть 3!
    Звичайно, те ? очевидно. Але я був "здивовані" від тиску, з яким працює з оригіналу 1400....

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Повідомлення
    44
    Гірський турбін дуже хороші розміри і змушують працювати під тиском, достатньо високим, щоб мати ту ж потужність, але набагато раніше... насправді, T-jet 120cv набирає пара спокійно 1800 об приблизно.
    Єдина проблема, як добре ви будете знати ? що турбіна маленька граната, випущена під високим тиском нагріває тільки повітря...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    2.5-3bar.... Впевнений?

графіки продуктивності турбокомпресорів в " вісь ординат мають відношення тисків в залежності від абсолютної, потім 2 означає 1 бар наддуву...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    я вирішив... перші криві "." ми повинні залишити їх орі.... керують seghettamento... єдине значення, яке я залишив на максимум ? останній panettoncino, це на дві серії:....
    я вкладний батарею, а потім через кілька км (близько 10-15 йде, як ракета)
    вже не досягає тиску і мета, після 3500 оборотів, збільшується лише 0,1... але я просто так...йде вже дуже сильний
    3 карти управління турбіни я не довіряю вам змінювати, тому що я не знаю параметрів, які керують...
    я сподіваюся, що не виникнуть проблеми...
    smagrendo на карті, лямбда(захист компонентів) я не помітив результатів в журнал:
    я, рівним 0,80-0-79 (у порівнянні з величиною лямбда 1 stekio) і з журналів я завжди напруга 0,89 вольт, як від орі...я не розумію, чому...
    Востаннє редагувалось cjack; 06-09-2012 в 01:17

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    я ? прийшла в голову одна річ... пу? бути, що привід турбо не може тримати високий тиск, тому що трубка, яка підключається до перепускний ? занадто довге, де повітря стискає його всередині нього, не чинячи опору...

ps: я був замінений, тому що він ламався... не знаю, якщо ? те, орі...

Стр. 10 з 14 PrimaПеред ... 89101112 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •