Сторінка 10 з 11 PrimaПеред ... 891011 ОстаннєUltima
Результати 91 100 111

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сіракузи
    Повідомлення
    38
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Привіт...xk? у вас in bad dad карту, що ecm називається відсоток клапана?? потім карт лямбда...? було написано ще і ще раз, які йдуть DECREMENTATE, щоб дизель...аванси, які мені не подобаються...частини 5mm3...час вприскування боку завжди від занадто низької...тиску в рампі зміни завжди занадто низько...крім цього, я бачу, що багато речей з драйвера, що я думаю, пов'язані з defap...і дійсно було б перевірити з damos...біт в біт...за ті модифікації, які я тобі запропонував...
    привіт, маріо відсоток клапан робить moddata cos? від дайте їй трохи більше? kiusa cos? щоб витрачати менше газу, лямбда-карти ви абсолютно праві, замість decrementarle я стояки і 1 доказ, що я зробив до я ж зменшіть і тоді я спробував збільшити х, щоб побачити, якщо він щось змінив, але нічого.
    заздалегідь і тиском я дав трохи вгору по всій сходах

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав dart.1989 Visualizza Messaggio
    привіт сандро спасибі x з прямою, а не в ecu тільки файл з defap і залишивши все оригінал, без кроком, грубо кажучи, все працює,
    Спробуйте зробити зміни, які я запропонував, інакше пошта файл defap, з яким вам не d? проблему таким чином, щоб ізолювати підозрілі карти!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сіракузи
    Повідомлення
    38
    привіт, хлопці, то вчора я зробив гарну прогулянку, поклавши карту оригінал тільки без fap на початку все ідеально, все працює круїз досконалим після приблизно 50км все на шосе ecu виходить знову в recovery
    я додаю файл, без fap
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 09-09-2013 до 21:38

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    після останнього відновлення ви зробили діагностику, дає помилку, якщо не частини їх " я бачу, триває.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    після останнього відновлення ви зробили діагностику, дає помилку, якщо не частини їх " я бачу, триває.
    я думаю, що з defap не від алан помилка, враховуючи, що ? була видалена більша частина в районі dtc. Я повинна була, перш за все, відновити sona вищевикладене та сформулювати помилка, яка відбувається, коли d? аномалія (разом з багатьма іншими через defap, на той момент буде вже? pi? просто зрозуміти, якщо проблема полягає в карті або можливе неправильне вирівнювання блоків управління.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ви праві, сандро, я завжди забуваю, що з defap скасовано в частині, в районі dtc, на даний момент це краще, ніж дотримуватися ваших порад.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сіракузи
    Повідомлення
    38
    привіт, хлопці, спасибі всім, завжди x вашого втручання, буде ранок, я переключився з моєї і механік, як тільки відчувала, одразу сказала мені "ти чистим, і EGR?" emm немає!! він вважає, що, безумовно, ke 99% і EGR брудний, чому? і не до 159, що станеться з тим же дефектом і діагноз не з нічого

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав dart.1989 Visualizza Messaggio
    привіт, хлопці, спасибі всім, завжди x вашого втручання, буде ранок, я переключився з моєї і механік, як тільки відчувала, одразу сказала мені "ти чистим, і EGR?" emm немає!! він вважає, що, безумовно, ke 99% і EGR брудний, чому? і не до 159, що станеться з тим же дефектом і діагноз не з нічого
    не знаю, як він почував себе, як egr, якщо брудна шум, сказав, що' якщо її закрити карту для безпеки покладіть аркуш і потім перевірити.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сіракузи
    Повідомлення
    38
    хлопці, добрий день всім механік був прав, як тільки я закрив EGR у мене тепер немає жодних проблем, машина йде, що і задоволення, без блокування )))

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Призводить dtc і перевірити діагноз, в крайньому випадку, якщо не хочете його закрити EGR на карті, ori+defap і діагноз може стійки, коли ти домоглася того, що він закрив EGR подивитися, якщо ви ще проблема.

Сторінка 10 з 11 PrimaПеред ... 891011 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •