Сторінка 10 з 24 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima
Результати 91-100 з 231
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    хлопці, кілька постів тому я просив руки, щоб знайти 2 lim iq яких ви мені говорили, але, безумовно, на моє питання ? втрачена :-)
    хто мені допоможе?
    grazieeeee

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Шукає добре, sonon3 з усього , перше, що перебуваєте має форму ножа з такою кількістю зубів, завжди все після лім крутного моменту, другий ? схоже на обмежувач крутного моменту, а третій ? схожий на prjmo, другий і третій знаходяться поруч один з одним

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Tidus перший є різні карти схожі, але ні, мені здається, бути лім iq, якщо коефіцієнт перетворення не відрізняється від 1...
    для другого і третього я не бачу картки, схожі на " lim пара..

який ? коефіцієнт перетворення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Не c і фактор conv...безпосередньо мм3...виходить у topicke я відкрив...так nn disperdiamo інформація...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    ок маріо..в якій темі? те, про edc16?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    зараз у мене немає часу дивитися на карту, але час від орі не використовує їх усі, і якщо вам ввв карти акції ви можете спокійно залишити їх у грі, це потрібно? знайти обмежувачі витрати, ви знайдете відразу після обмежувачем крутного моменту, їх там 2, в залежності від фактора, вважає, що вісь виглядає як педаль. інший ? залежно від температури води.
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    хлопці, кілька постів тому я просив руки, щоб знайти 2 lim iq яких ви мені говорили, але, безумовно, на моє питання ? втрачена :-)
    хто мені допоможе?
    grazieeeee
    я кілька постів тому я б відповів...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    слідуючи вашим вказівкам, на жаль, не зміг знайти нічого, виражений у значення, які можуть відобразити мм3...
    між тим, аналізуючи карту я знайшов ці дві карти на перший погляд здаються знайомими:

перший починається від 1c1f86
    друга починається від 1c30e8

ви знаєте що означають?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    немає толку, ви вирішили зайнятися, тому я даю тобі ключ, перший ? 1cc014, потім ще 2 li знаходитесь більше вперед після обмежувачі крутного моменту різних передач, один ? 1x12 інший ? схоже на те, що я відправив на адресу, допоможу тобі я дав, зараз ви повинні знайти їх самостійно, навіть я план зробив так, якщо ви подивитеся мій топік в 147 сандро дав мені багато корисної інформації, дай нам очі, може бути, адреси будуть трохи sfalzati але якщо ви дивитеся в 2d-обмежувачі дійсно ідентичні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    немає толку, ви вирішили зайнятися, тому я даю тобі ключ, перший ? 1cc014, потім ще 2 li знаходитесь більше вперед після обмежувачі крутного моменту різних передач, один ? 1x12 інший ? схоже на те, що я відправив на адресу, допоможу тобі я дав, зараз ви повинні знайти їх самостійно, навіть я план зробив так, якщо ви подивитеся мій топік в 147 сандро дав мені багато корисної інформації, дай нам очі, може бути, адреси будуть трохи sfalzati але якщо ви дивитеся в 2d-обмежувачі дійсно ідентичні
    насправді, то просто трохи еластичність, якщо ви знаєте, чого чекати, геометрія кривих і приблизно де вони можуть бути...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    спасибі Tudis! сьогодні я трохи був відсутній на форумі, але запевняю вас, що я працюю на карту :-P

Сторінка 10 з 24 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •