хлопці, кілька постів тому я просив руки, щоб знайти 2 lim iq яких ви мені говорили, але, безумовно, на моє питання ? втрачена :-)
хто мені допоможе?
grazieeeee
хлопці, кілька постів тому я просив руки, щоб знайти 2 lim iq яких ви мені говорили, але, безумовно, на моє питання ? втрачена :-)
хто мені допоможе?
grazieeeee
Шукає добре, sonon3 з усього , перше, що перебуваєте має форму ножа з такою кількістю зубів, завжди все після лім крутного моменту, другий ? схоже на обмежувач крутного моменту, а третій ? схожий на prjmo, другий і третій знаходяться поруч один з одним
Tidus перший є різні карти схожі, але ні, мені здається, бути лім iq, якщо коефіцієнт перетворення не відрізняється від 1...
для другого і третього я не бачу картки, схожі на " lim пара..
який ? коефіцієнт перетворення?
Не c і фактор conv...безпосередньо мм3...виходить у topicke я відкрив...так nn disperdiamo інформація...
ок маріо..в якій темі? те, про edc16?
слідуючи вашим вказівкам, на жаль, не зміг знайти нічого, виражений у значення, які можуть відобразити мм3...
між тим, аналізуючи карту я знайшов ці дві карти на перший погляд здаються знайомими:
перший починається від 1c1f86
друга починається від 1c30e8
ви знаєте що означають?
немає толку, ви вирішили зайнятися, тому я даю тобі ключ, перший ? 1cc014, потім ще 2 li знаходитесь більше вперед після обмежувачі крутного моменту різних передач, один ? 1x12 інший ? схоже на те, що я відправив на адресу, допоможу тобі я дав, зараз ви повинні знайти їх самостійно, навіть я план зробив так, якщо ви подивитеся мій топік в 147 сандро дав мені багато корисної інформації, дай нам очі, може бути, адреси будуть трохи sfalzati але якщо ви дивитеся в 2d-обмежувачі дійсно ідентичні
спасибі Tudis! сьогодні я трохи був відсутній на форумі, але запевняю вас, що я працюю на карту :-P