Сторінка 10 з 42 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima
Результати від 91 до 100 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Ми (або, принаймні я) не маємо інструменти для того, щоб зрозуміти, що логіка їх змінити. Використовуйте своє почуття, не перевищує 30? раніше і 10? в останньому випадку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Повинен діяти на всіх оборотах, як правило?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ні, я ж тобі вже? написав, preiniezioni не завжди діють таким же чином.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    вибачте,відстрочка коул робить розраховані і на підставі чого? в залежності від заздалегідь і час вприскування?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    вибачте,відстрочка коул робить розраховані і на підставі чого? в залежності від заздалегідь і час вприскування?
    так, я роблю cos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ось карта, на нові досягнення, він мене вчора ввечері і сьогодні в другій половині дня їх розраховувати всі, від тиску 600 бар і від 1250 обертів, і у всіх розділах я намагався триматися між 3.5 і 7.5? після верхньої мертвої точки,додаю, інше питання, маючи змінено авансів, час вприскування, rail та турбо, я вважаю, і на інших картах, я міг би залишити їх орієнтації, як різні обмежувачі крутного моменту і дим, бо я діяв на джерело, я помиляюся? швидше були б шкідливі, тому що, я б поставив ще більше дизельного палива, то вводиться з часом виросли?

для карти я зробив розрахунок для кожної ін'єкції карту заздалегідь, будемо шукати в залежності від кількості дизельного палива в i мм3 і обороти відповідні значення тиску в рампі, і тут, скільки сша відкриває, щоб надати цій суми на цей тиск, то я, перетворені в градусах, і я перевірив, як стирчали по відношенню до вмт і відповідно змінилося ? було досить працю але, сподіваюся, воно того варто, тепер збираюся спробувати
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    доведено, машини ? набагато більш плавно, менше поганого тиску газу, але завжди насиченим, як і раніше, таке ж прискорення, але не відчуває себе anessun режиму класичний шум детонації типових машин перевизначити після 3000 оборотів, я дуже задоволений, що моя робота дала свої плоди! чекаю ваших коментарів на мод авансових

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    tidus...modda також обмежувачі крутного моменту і дим...не приносять ніякої зростання...тільки карти ОБМЕЖЕННЯ
    зрештою, скільки градусів на загальну заздалегідь, так як ви дали?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    інші lim пара з драйвера їх не cononosco, якщо, може бути, я міг би мені допомогти їх знайти, градуси досягнень, я пішов від мінімуму -3.3, ніж у грі, щоб значення до 50mm3 на 4500 об бо ін'єкцій, але до мертвої точки, і до 4-х? 2250 оборотів в 70mm3 тому, що час, плюс 20% для ін'єкцій пішов 11 градусів після вмт, потім мінімум -1.1? градусів, так що пост вмт і максимум до 23.2?

Тепер покладені саме так, з якою я їх розраховані:

Ви читали значення до зміни, ви бачите мм3, що заздалегідь і число обертів, відповідне, таким чином, ви йдете в карту rail і зчитує значення, яке має тиск в магістралі rail в тих кіл і тим, що кількість ін'єкцій, взяв дав під тиском він іде шукати його в карту часу уприскування, в залежності від quanittativo в мм3, і ми знаходимо час вприскування тиску для доставки цієї кількості палива в мм3, потім ділить це час, щоб значення в us мірою розраховані на кількість оборотів, ( із комп'ютером, що я зробив в exel кілька постів раніше), і знаходиться час вприскування в градусах, так, і ви бачите, де починається на основі заздалегідь встановлений в карту досягнень і де закінчується, встановив всі значення так, щоб мати на низьких обертах максимального значення після вмт 7,5? о, і мінімальним значенням вмт на високих обертах 4? приблизно. мені знадобилося 6 годин, щоб зробити всі карти, але я гарантую, що ne ? варто того, щоб всі якості, зазначених вище, і краще, двигун так

новини, після різних аналізів і тестів, я вирішив повністю змінити спосіб itervenire на ecu, я поясню, я поклав всі орі, зробив карту 0 взяв останні break point overboost, турбо-rail та авансових платежів і доставлені в 80mm3, тому я зможу використовувати карту з 80mm3 часу вже немає, бо я виявив, від різних спокус не було, раніше на цій карті до надання кількості 20% більше, що становить понад 98mm3 дизельного палива також розраховує на зростання залізничних, тепер erogo близько 89/91 додаткові мм3 і машина йде рівно, але ви відчуваєте, що прогресування ? набагато краще, я стояв на час 40/60/80mm3 від 5 до 10% приросту з през максимальна rail 1700 бар, in bad dad аванси тільки 40/60/80 мм3 від 08-3?,
    я також додав трохи обмежувачі iq за межами драйвер ліжка навколо, що ви можете бачити на карті " scale_01" додається, але я помилок ecu для перегріву дизель, так що я не використав їх, якщо, можливо, хтось може допомогти мені зрозуміти, який ? те, що я помилка, але я був би вдячний, карту, яку я в даний момент завантажено ? "scale_02" я згоден з вами, ось тут.

для запису, за допомогою fes, я побачив, що я приїхав в "64 програмування"
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-04-2013 в 12:23

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    на viicolo сліпий, без damos не можу знайти, обмежувачі крутного моменту, тому я не можу піднятися потужності, не торкаючись часу уприскування, я повинен продовжувати потім слід зіставити з системою обману, час вприскування, деякі душі, pia б damos для 147 120cv mjet edc16c39, можливо, indircarmi обмежувачі дизель з драйверів, не можу знайти?

Сторінка 10 з 42 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •