Сторінка 10 з 11 PrimaПеред ... 891011 ОстаннєUltima
Результати 91-100 з 107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Щоб уникнути піків і вам не доведеться жертвувати reattivit? не з'? спосіб переконатися, що операція змінної геометрії, так і pi? швидко? Після піка, однак тиск, як правило, досягає мети-то ? тільки питання в швидкості? втручання, вірно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    9
    на моїй точці 1.9jtd з фіксованою геометрії, різницю ви відчуваєте,набагато більш плавним і готовий, і variandola навіть трохи різницю відчуває! здається, кнопка спорт, активний!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я не знав, що пунто 1.9 jtd б фіксованій геометрії з електронним управлінням двигун ?? 105 hgt? multijet?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    9
    моя ? euro3 1.9 jtd від 86cv, контроль через pierboug управляється від ecu з картою turbo, а також duty cicle в westgate.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ці точки не розуміє до вчорашнього дня hodomandato відповідь ke ви не можете перевірити...у цей момент він може або не може??
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    думаєте ви, а ? одна c7? тому що стілець час назад 105 1.9 jtd edc15c5 мені здається, і мав турбіна фіксованій геометрії в замкненому

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    9
    ви мій ? edc15c7, рік 2002: точка 86cv турбо ? електронний geo.фіксований) з pierbourg управляється від ecu, замість того, 80cv turbo ? керівництво, як jtd105cv, на 105л.з мапу c'? але не наказує нічого!

на fiat/alfa etc, залежить від урожаю, з 2002 року в cio? euro3 всі електронні
    Востаннє редагувалось leandro89; 28-12-2013 до 23:47

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    господа
    -nimex
    -angelolsp
    -tidus1985
    я запрошую вас прочитати назву, перш ніж писати в обговорення з далека, тому що я хочу по-справжньому тримати цей форум зі всіма його обговорення чисті, а ось для вас перший і останній, нагадаємо, не офіційний наступного буду змушений вжити заходів, офіцерів,немає, і цілком можливо, що в будь-якій дискусії потрібна няня, що ви повинні виправити,або за те, що неправильно розділі,або, що написав не по темі або спам і т.д. і т.п., хлопці трохи співробітництво буде приємним.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Отримав ...sccusate і хорошу роботу
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Прошу вибачення, для l off topic

Про час overboost я відчув також, що збільшення занадто серйозним тому піти, і навіть дуже, ніж карту мета,то я бачу зміни тільки на авто, де ? можна контролювати тиск турбо через манометр або, принаймні, з u-діагноз

Сторінка 10 з 11 PrimaПеред ... 891011 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •