Щоб уникнути піків і вам не доведеться жертвувати reattivit? не з'? спосіб переконатися, що операція змінної геометрії, так і pi? швидко? Після піка, однак тиск, як правило, досягає мети-то ? тільки питання в швидкості? втручання, вірно?
Щоб уникнути піків і вам не доведеться жертвувати reattivit? не з'? спосіб переконатися, що операція змінної геометрії, так і pi? швидко? Після піка, однак тиск, як правило, досягає мети-то ? тільки питання в швидкості? втручання, вірно?
на моїй точці 1.9jtd з фіксованою геометрії, різницю ви відчуваєте,набагато більш плавним і готовий, і variandola навіть трохи різницю відчуває! здається, кнопка спорт, активний!
я не знав, що пунто 1.9 jtd б фіксованій геометрії з електронним управлінням двигун ?? 105 hgt? multijet?
моя ? euro3 1.9 jtd від 86cv, контроль через pierboug управляється від ecu з картою turbo, а також duty cicle в westgate.
ці точки не розуміє до вчорашнього дня hodomandato відповідь ke ви не можете перевірити...у цей момент він може або не може??
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
думаєте ви, а ? одна c7? тому що стілець час назад 105 1.9 jtd edc15c5 мені здається, і мав турбіна фіксованій геометрії в замкненому
ви мій ? edc15c7, рік 2002: точка 86cv турбо ? електронний geo.фіксований) з pierbourg управляється від ecu, замість того, 80cv turbo ? керівництво, як jtd105cv, на 105л.з мапу c'? але не наказує нічого!
на fiat/alfa etc, залежить від урожаю, з 2002 року в cio? euro3 всі електронні
Востаннє редагувалось leandro89; 28-12-2013 до 23:47
господа
-nimex
-angelolsp
-tidus1985
я запрошую вас прочитати назву, перш ніж писати в обговорення з далека, тому що я хочу по-справжньому тримати цей форум зі всіма його обговорення чисті, а ось для вас перший і останній, нагадаємо, не офіційний наступного буду змушений вжити заходів, офіцерів,немає, і цілком можливо, що в будь-якій дискусії потрібна няня, що ви повинні виправити,або за те, що неправильно розділі,або, що написав не по темі або спам і т.д. і т.п., хлопці трохи співробітництво буде приємним.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Отримав ...sccusate і хорошу роботу
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Прошу вибачення, для l off topic
Про час overboost я відчув також, що збільшення занадто серйозним тому піти, і навіть дуже, ніж карту мета,то я бачу зміни тільки на авто, де ? можна контролювати тиск турбо через манометр або, принаймні, з u-діагноз