Сторінка 10 з 22 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    я на моїй машині я зняті, але тільки фізично, а не мапу....але якщо відійти від карти я переваги у видачі? і якщо ви, як вони знімають з картки? у мене 159 1,9 jtdm 138.889

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    привіт savek...я зняті спочатку фізично, а потім карту...але я скажу вам, що ви можете спокійно зняли тільки disicamente..нічого не змінюється

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тоді, кажу, спосіб, метод, насправді, гідродинаміки говорить, що будь-яке тіло всередині труби, уповільнює потік, cheesso як газ або рідина, якщо потім виконайте дії уповільнення, спрямовані на це ? інший рахунок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    тоді, кажу, спосіб, метод, насправді, гідродинаміки говорить, що будь-яке тіло всередині труби, уповільнює потік, cheesso як газ або рідина, якщо потім виконайте дії уповільнення, спрямовані на це ? інший рахунок
    Ми говоримо, що зменшуючи діаметр трубопроводу зменшується обсяг , але збільшує швидкість? потім, коли двигун як і раніше працює як атмосферне, або низького тиску , для оптимізації потоків в патронник потрібно певну швидкість? повітря , розроблений спеціально для покращення згорання і викидів ,а потім відкрити, коли він потребує? потоку ,коли під тиском він також має більшу швидкість? повітря

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    шкода, що я не міг бачити, я був би в допомогу, сподіваюся коли-небудь мати теж права, необхідні

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Білорусь
    Et
    45
    Повідомлення
    176
    Я роблю все просто. Від'єднайте помилки на закрилки турбулентності. Потім видалити механічно від двигуна. Потім chiptyuning легко. І клієнти дуже щасливі.

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    Подивитися "Бернуллі"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    розслідування тут зниження швидкості дата від тіла "метелик" компенсується від мотоцикла "завихрення" ( рух схоже на рух торнадо, а не як нормальний мотоцикл tuble, що стукає на обох стінах, поршень і йде) всередині циліндра, що, змішуючи краще повітря виробляє mgliore згоряння, розслідування, якщо ви не мали проблем природи "механіка", який розрив метеликів ж не було б сенсу блокувати їх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Pi? що порушення ват стрижень команди, проблема полягає в поступовій зменшення корисний розділ в колектори, з-за morchie.

Після 100 тисяч км експлуатації з egr активний, корисний розділ решта ? gi? значно знижується навіть без допомоги улюблених метеликів swirl!

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    Турбулентність створює для орієнтації і різниця в швидкості рухів , в будь-якому випадку, якщо все було чудово нам, що ми будемо робити ???

Сторінка 10 з 22 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •