я на моїй машині я зняті, але тільки фізично, а не мапу....але якщо відійти від карти я переваги у видачі? і якщо ви, як вони знімають з картки? у мене 159 1,9 jtdm 138.889
я на моїй машині я зняті, але тільки фізично, а не мапу....але якщо відійти від карти я переваги у видачі? і якщо ви, як вони знімають з картки? у мене 159 1,9 jtdm 138.889
привіт savek...я зняті спочатку фізично, а потім карту...але я скажу вам, що ви можете спокійно зняли тільки disicamente..нічого не змінюється![]()
тоді, кажу, спосіб, метод, насправді, гідродинаміки говорить, що будь-яке тіло всередині труби, уповільнює потік, cheesso як газ або рідина, якщо потім виконайте дії уповільнення, спрямовані на це ? інший рахунок
Ми говоримо, що зменшуючи діаметр трубопроводу зменшується обсяг , але збільшує швидкість? потім, коли двигун як і раніше працює як атмосферне, або низького тиску , для оптимізації потоків в патронник потрібно певну швидкість? повітря , розроблений спеціально для покращення згорання і викидів ,а потім відкрити, коли він потребує? потоку ,коли під тиском він також має більшу швидкість? повітря
шкода, що я не міг бачити, я був би в допомогу, сподіваюся коли-небудь мати теж права, необхідні
Я роблю все просто. Від'єднайте помилки на закрилки турбулентності. Потім видалити механічно від двигуна. Потім chiptyuning легко. І клієнти дуже щасливі.
Подивитися "Бернуллі"
розслідування тут зниження швидкості дата від тіла "метелик" компенсується від мотоцикла "завихрення" ( рух схоже на рух торнадо, а не як нормальний мотоцикл tuble, що стукає на обох стінах, поршень і йде) всередині циліндра, що, змішуючи краще повітря виробляє mgliore згоряння, розслідування, якщо ви не мали проблем природи "механіка", який розрив метеликів ж не було б сенсу блокувати їх
Pi? що порушення ват стрижень команди, проблема полягає в поступовій зменшення корисний розділ в колектори, з-за morchie.
Після 100 тисяч км експлуатації з egr активний, корисний розділ решта ? gi? значно знижується навіть без допомоги улюблених метеликів swirl!
Турбулентність створює для орієнтації і різниця в швидкості рухів , в будь-якому випадку, якщо все було чудово нам, що ми будемо робити ???