я спробував rel?,приблизно ок, чому? ви відчуваєте контакт знімати, але muovendoli автомобіль ? вдалося стартувати 1 раз на 3
я спробував rel?,приблизно ок, чому? ви відчуваєте контакт знімати, але muovendoli автомобіль ? вдалося стартувати 1 раз на 3
Подивіться, що b70 ? датчик оборотів двигуна.
Буде служити перевірка за допомогою осцилографа.
Але ти впевнений, що не як стартер не в порядку??
З тих авто у мене беріть трохи, і я можу сказати вам, що коли не дають згоди на стартер або ? електродвигун або, як мінімум, запобіжник.
Коли не підключається тестер кабелю імпульс на стартер і перевірити, якщо приходить напруга.
мене і сталося щось начебто з-клас c,були спалені 2 генератори і потім не виходив ще,потім я прикріпив booster і футбольний,я зарядив акумулятор і після 2-3 запусків не заводився(але немає, що стартер крутив повільно, але прямо, що не було згоди)замінили батареї і не має ще були проблеми ne-генераторів, і він пропустив запусків.
привіт pou бути, що ці постійні провисання уваги вони мандатів нахилу ecu двигуна потрібно зробити діагностику ебу двигуна полювання на власній території, - в голосі адаптації і переписати vin (номер шасі ) texsa робить впевнений, інші діагнози я не знаю, спробуйте
Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся
дякую всім за поради, завтра з ранку я беру в руки (сьогодні термінових ремонтних робіт) як раз вирішую плакат? все в деталях