ваш логін та 03465 перехід з vcds в систему введіть логін, а потім адаптації на канал 50 зберегти і вийти вимкніть і знову ввімкніть їх основу повинні бути ок
ваш логін та 03465 перехід з vcds в систему введіть логін, а потім адаптації на канал 50 зберегти і вийти вимкніть і знову ввімкніть їх основу повинні бути ок
дякуюкод ? так само як і те, що я від програмного забезпечення, яке я знайшов в мережі, тому я думаю, що ця програма працює.. я сумніваюся, що це fake завтра пробую відразу.
в цей час ебу ? scodificata всього bisonga повернути її оригінал або ? можна зробити операцію з vcds однаково?
з ебу scodificata всього vcds не приймає pin-03465
зараз поставлю всі оригінал ? спробую
пробував це рішення з ебу scodificata ? не працює
c'? у конкретному, чому? з моєї vcds 912 я не можу увійти з 03465 я також намагався увійти з 34650, здається, прийняти його, але він блокує зв'язок до тих пір, поки не вимикаю двигун і він назад
і можна обчислити pin-код, 7-значний?
Востаннє редагувалось leandro89; 26-08-2014 до 22:00
в кінці кінців, ви перемогли? чи ні
спочатку ви повинні піти на доступ і ввести 03465 і після адаптації на канал 50 перевірка і зберегти
пробував процедуру з vcds, але не приймає логін з 03465
procato дії з vag-com ccl і після багатьох спроб мені вдалося увійти з 03465, я йду на канал 50 iserisco значення 03465 відбувається, але потім я випадково закрив вікно ? не пі? вдалося увійти на сайт, все це мені здається дуже дивним, що я це зробив, і робити тільки один раз, незважаючи на численні спроби вимкнути запалювання на хвилину, та ін
я заявляю, що ебу двигуна ? повідомляється, оригінал, без scodifica.
якусь пораду?