Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 16 з 16

Обговорення: AUDI A3 видалення DPF dtc

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    зробіть 4-5 дірок перехожих з наконечником 10.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    Вибачте
    Але чому? повинна бути проблема, датчик перепаду тиску?
    Якщо програмне забезпечення, виключають ці датчики ( я з діагнозом, я перевірив датчики на ходу і датчик не працював-й? бачив) на практиці не повинно викликати проблем.
    Щоб зробити отвори, не ризикуючи його зламати треба Треба обрізати каструлю x працювати добре.
    Я говорю від неофіта цікаво ? я роблю припущення, x зрозуміти, як чудово розумів.
    Не, я розумію, що сенс залишити його, якщо ви мені поясните, ну динаміку проблема, я думаю, буде корисно всім
    Graxie:-)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав gianni1001 Visualizza Messaggio
    Вибачте
    Але чому? повинна бути проблема, датчик перепаду тиску?
    Якщо програмне забезпечення, виключають ці датчики ( я з діагнозом, я перевірив датчики на ходу і датчик не працював-й? бачив) на практиці не повинно викликати проблем.
    Щоб зробити отвори, не ризикуючи його зламати треба Треба обрізати каструлю x працювати добре.
    Я говорю від неофіта цікаво ? я роблю припущення, x зрозуміти, як чудово розумів.
    Не, я розумію, що сенс залишити його, якщо ви мені поясните, ну динаміку проблема, я думаю, буде корисно всім
    Graxie:-)
    Ні, я обговорюю про те, проколювати або очистити або замінити труби, dpf, але при цьому автомобіль має simens ppd, диференціальний датчик, contiuna працювати, все в порядку!!також з файлами dpf off.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    Eh gi?
    Але я заплутався
    Щоб побачити, якщо файл без Fap працює і ебу не давав помилок, я відключив датчик x то я не бачив діагностики....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав gianni1001 Visualizza Messaggio
    Eh gi?
    Але я заплутався
    Щоб побачити, якщо файл без Fap працює і ебу не давав помилок, я відключив датчик x то я не бачив діагностики....
    На ці потрібно залишити підключених датчиків і asl їх місце, і вони повинні працювати, в іншому випадку через деякий час від проблем..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    Graxie
    Датчики були всі доступна
    Був тільки один тест, x подивитися, якщо раз зробив свій борг....

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •