Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Обговорення: monster s4r 2001

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    16
    На додаток до kess1, то інший інтерфейс, читає і пише про marelli IAW59?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    MPPS, KESS V2, Півень V53, і т. д... Але чим читати і писати, ви повинні бути впевнені, навіть виправити контрольну суму запису.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    16
    В якому сенсі? Чому? деякі інтерфейси не визнають або усунув chechsum?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    MPPS, наприклад, не поправляє.

M999

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    16
    Почекайте, я пропустив мить! До інтерфейсів, як правило, є, то ми повинні розглянути та контрольної суми, що в принципі було б код розпізнавання файлу для ебу, чи не так? Той факт, що Mpps не поправляє його, в принципі, що це значить?

Коли я йду читати, обладнання, читає мені навіть контрольну суму файлу? Коли я міняю файл орі і переписати в ебу я не повинен мати все той же контрольна сума? Чому я повинен її виправити? cio? що може знадобитися для того, щоб ви, які потрібно виправити?

Спасибі,
    Pask

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав реван Visualizza Messaggio
    Почекайте, я пропустив мить! До інтерфейсів, як правило, є, то ми повинні розглянути та контрольної суми, що в принципі було б код розпізнавання файлу для ебу, чи не так? Той факт, що Mpps не поправляє його, в принципі, що це значить?

Коли я йду читати, обладнання, читає мені навіть контрольну суму файлу? Коли я міняю файл орі і переписати в ебу я не повинен мати все той же контрольна сума? Чому я повинен її виправити? cio? що може знадобитися для того, щоб ви, які потрібно виправити?

Спасибі,
    Pask
    У cks і алгоритм управління Dell принциповість у послідовність байт, змінивши поля сума, скажімо, не є іп? ж, а потім йде винагороджений новий результат, але я знаю, що на це управління не потрібно ricalcolarlo, хоча особисто я завжди робив з winols
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    16
    Тоді, якщо ми вважаємо, що програмне забезпечення типу winols такого роду зміни слід вносити в mpps?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Точне legendaryslave. Також я завжди правильно, хоча, перетворюючи елементи, які не раби... але я не довіряю, тобто pi? блок, 1 хвилина часу, щоб виправити контрольну суму!!

реван, деякі SW для роботи на картах, будемо перебазуватися, я говорив інтерфейсів, що в деяких випадках вони роблять це автоматично при записі чи ні. MPPS, бачив, що робить "сіті", не вносить яких-небудь змін, просто записує у карту cos? як йому.

M999

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    16
    Це, отже, означає, що якщо це не інтерфейс, а я повинен піклуватися я, наприклад, у використанні програмне забезпечення, яке робить це, чи не так? Єдине обмеження-б це?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав реван Visualizza Messaggio
    Це, отже, означає, що якщо це не інтерфейс, а я повинен піклуватися я, наприклад, у використанні програмне забезпечення, яке робить це, чи не так? Єдине обмеження-б це?

Точно
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •