Зрештою, я був в змозі встановити автомобіль на об'єкт, хоча і не без заподіювати біль, враховуючи, що автомобіль був аварій не було і в доповнення до механічних пошкоджень і кузова, витягнув багато неприємностей навіть на електроніку.
Для останнього я можу тільки сказати вам, що я давав помилку на датчик кута повороту, як це було в реальності? проблема в тому, що маючи розібрали кермо, а потім заново був зміщений на один зуб, а потім йде капуста їзди надавав помилка, яка потім в блокаді esp. Що стосується мене sar? навіть автомобіль, який йде добре, але, враховуючи категорію, я бачу дуже складна і з часом все st'електроніка mander? з голови власників, на радість механічні.
PS: давав помилки в діагностиці двигуна на датчик охолоджуючої рідини, робив мені стати тупіше, кінець був газ кондиціонера не вистачає.
тут, навпаки, є припливу цифри і нью-браво мало.....Про kts ? хороший інструмент, хоча і дорогий в обслуговуванні в законним скажімо, проблеми, як і всі тестери особисту допомогу не брали, і вони завжди приходять, коли вже ви, якщо влаштованому мене зараз відкрито досвіду мало з texa, і я взяв їх тестер використовувати одночасно з іншими, які я вже? тут, однак, дали в допомогу двох хлопців, по-справжньому розумні і роблять все, щоб допомогти вам....на жаль, якщо ми хочемо продовжувати, ми завжди повинні витрачати гроші на системи діагностики, а потім якщо ви, як і раніше, чіп-тюнінг цій області ? ще більше? vario....Дивитися політики я намагаюся мати речі-й? необхідні для моєї роботи те, щоб колись і я купити те, що мені потрібно... кожен ремонт, який я роблю son різні прилади, вигоди присвячую вид дна, коли я вирішив купити інший матеріал, то персик досі ? завжди ходила, а там подивимося....
У Прилив тут, а не сон кінцевої життя, і знаходитеся тільки руйнування, і на мою скромну думку ? а також na машина корму. Щодо діагнозу замість цього ми могли б зробити трактат, але я кажу тільки, що перше, що я взяв близько 10 років тому був axone 2000 texa, ciofeca вражає.
Той пістолет, який мені його продав, я зробив витрачати вибуху, близько 6000 євро, в тому діагнозу, осцилограф і spinette різне, що я ніколи не окупаються. Потім litigai з distribuotore з-за оновлень, які ви сплачували, і ніколи не приходили, якщо не підключивши прилади 56k і тримати їх протягом двох днів, сподіваючись, що він не перепинив, і з лінії тел зайнятий. Л? взяв kts 540 (2009) без підписки на програмне забезпечення, і я зняв велике задоволення, не витрачаючи ні копійки оновлень. Добре чи погано, я ще зміг знайти оновлення, але не офіційний, тепер я використовую 03/2012...
подивитися, залежить від дистриб'ютора і від того, що ви робите, я kts близько 7 років, що я не зробив би обмін з іншим діагнозом, але я скажу вам, що сьогодні провести змушених майже з нуля нова група vag-edc 17 entrii всі помилки невідомих незважаючи на те, що в наявності bosch конфігурації тіла нуль сьогодні, на жаль, якщо ви працюєте на іп? товарні знаки, вам потрібно багато діагностики в майстерні, оновлення, звичайно, якщо їх стоки не витрачайте але, коли ви купуєте інструмент, офіційний bosch, а потім не зробити оновлення, якщо від вас контролю і бачать, що kts ? до теперішнього часу сон хуі майстерень зараз texa оновлення ? через adsl, тому свято bosch ї? колись під час оновлення ви плакали потім повинен reistallare всі.........йде beee але важливо ? отримати врешті-решт те, що вам потрібно мати kts, я просто не знав точні кроки, він завжди повертається на базу ми використовуємо різні тестери, не знаючи реальних можливостей і розширень?.....
Ми говоримо, що texa ? + розширеного інструментарію та допомогу на відміну від bosch, для? їх вартість настільки великою, що відбувається волю?... Крім того, що я не думаю, діано-інтерфейсів, ви можете використовувати на вашому пк. Звичайно, є плюси і мінуси, на всі діагнози? з урахуванням конкретної роботи, що роблю я, це добре, bosch. В моєму районі, за деяким винятком, є парк автомобілів новий, враховуючи, що я в першу чергу роблю механіка мені не потрібно багато апаратури. Що то у мене є кілька колег, з якими я в хороших відносинах, і якщо ми обмінюємося радощами на інструменти. Тоді, враховуючи, що так багато людей витрачає гроші, щоб діагноз tarocche і без оновлень ? дуже + зручно купити kts, який коштує трохи в +.
Про оновлення у мене ніколи не було проблем, тільки один раз було, що комп'ютер давав збої, і я опускав bosch, але це не його вина.
Ви ? правда, електроніка ? аварія автомобіля, але в ці дні ? те, що робить нас працювати більше? ви повинні бути в курсі і не втратив духу в кінці кінців під велику tribulata ми завжди знаходимо велику ******* привіт і хорошу роботу....