ви останню на даний момент версію 1.67 підтверджую.
ви останню на даний момент версію 1.67 підтверджую.
вітаю!!! Якщо ви поясніть, як ви це зробили повертався б корисно для всіх
Дуже цікаво!!!
Зараз я можу виправити проблему шляхом зміни драйвера і бази даних та інші значення в пам'яті, але щоб зробити щось зроблено добре, я зможу розпакувати програму і переглянути патч, що і було зроблено, або можливість мати версія не виправлена ecm 1.61 чи ви, може бути, починаючи від версії останньої завжди, якщо хтось захоче зробити його доступним.
але не могли б ви пояснити крок за кроком, як ви правильно?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
На жаль, не існує стандартна процедура, щоб слідувати, деякі драйвера йдуть змінені безпосередньо на файл, деякі бази даних, а деяких посилають в нескінченний цикл програми, так і ті, що йдуть в латках в пам'яті
на жаль, в цей період я не дуже багато часу, але я все ще працюю, щоб знайти остаточне рішення, що rendero' доступні тільки готовий
Я змінив карту studiandoci трохи і відповідно за ваші цінні поради, по-вашому, так, як є?
аванс високо на benza пу? створити детонації, але, проте, c'? датчик п'єзоелектричний що ? слухати константа і p? тому убувати заздалегідь шматочка, то від зображення простати, що поршень не здається, що ви захопили з-за надмірного press turbo заздалегідь eccesssivo в 90% випадків ви яму поршні на голову