Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 72

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав savek Visualizza Messaggio
    але потім 2 датчик можна відключити від карти? у мене є друг, який хотів би зняти кет, але зонд 2? як відключити?
    ви відключити карту, бажаючи також управління електричної

Привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    Проблема в тому, як?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    пост 21 c'? файл приклад
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    я не ще 50 повідомлень у будь-якому випадку цей пост не був відносно 1-зонд??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    якщо я правильно пам'ятаю, були виключені обидва зонда
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    ок, дякую, тільки я можу вивантаження і я бачу,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Не має сенсу видаляти перший зонд.... не те, може бути, видалити, принаймні, навіть другий!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Тому, якщо, наприклад, прибрати каталізатор, і ви хочете, що ебу враховує перший лямбда керувати собою і виправлятися навуглерожування ви пу? робити або ви повинні обов'язково відключити обидва?

Ps: однак, якщо ви хочете зняти кат або став емулятор металевий (міні-kat) до другої зонд, закручуючи його в той же отвір, або ви побудуєте, різьблення повинні бути свічки, якщо я не помиляюся, або ви створіть circuitino беручи до уваги те, англійська, що перебуваєте на ****** зображення, то російська ? неправильно, один ви на форумі Peugeot зробив і все працює. Важливо ? що, коли відрізки дроту, будьте обережні, бо що? c'? стоять дві білі, 2 сірі. Увагу; -))) а я знаю, привіт!
    Востаннє редагувалось leandro89; 25-12-2013 до 10:42

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    Тому, якщо, наприклад, прибрати каталізатор, і ви хочете, що ебу враховує перший лямбда керувати собою і виправлятися навуглерожування ви пу? робити або ви повинні обов'язково відключити обидва?

Ps: однак, якщо ви хочете зняти кат або став емулятор металевий (міні-kat) до другої зонд, закручуючи його в той же отвір, або ви побудуєте, різьблення повинні бути свічки, якщо я не помиляюся, або ви створіть circuitino беручи до уваги те, англійська, що перебуваєте на ****** зображення, то російська ? неправильно, один ви на форумі Peugeot зробив і все працює. Важливо ? що, коли відрізки дроту, будьте обережні, бо що? c'? стоять дві білі, 2 сірі. Увагу; -))) а я знаю, привіт!
    Впевнений, що у пу? зробити можна відключити тільки другий...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Ідеально підходить цікаво, як і що. Але curiosit?. Використовуються, як правило, ecusafe і час, щоб зробити це зміна в ебу або інші програми?

Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •