Проблема в тому, як?
пост 21 c'? файл приклад
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я не ще 50 повідомленьу будь-якому випадку цей пост не був відносно 1-зонд??
якщо я правильно пам'ятаю, були виключені обидва зонда
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ок, дякую, тільки я можу вивантаження і я бачу,
Не має сенсу видаляти перший зонд.... не те, може бути, видалити, принаймні, навіть другий!!!
Тому, якщо, наприклад, прибрати каталізатор, і ви хочете, що ебу враховує перший лямбда керувати собою і виправлятися навуглерожування ви пу? робити або ви повинні обов'язково відключити обидва?
Ps: однак, якщо ви хочете зняти кат або став емулятор металевий (міні-kat) до другої зонд, закручуючи його в той же отвір, або ви побудуєте, різьблення повинні бути свічки, якщо я не помиляюся, або ви створіть circuitino беручи до уваги те, англійська, що перебуваєте на ****** зображення, то російська ? неправильно, один ви на форумі Peugeot зробив і все працює. Важливо ? що, коли відрізки дроту, будьте обережні, бо що? c'? стоять дві білі, 2 сірі. Увагу; -))) а я знаю, привіт!
Востаннє редагувалось leandro89; 25-12-2013 до 10:42
Ідеально підходить цікаво, як і що. Але curiosit?. Використовуються, як правило, ecusafe і час, щоб зробити це зміна в ебу або інші програми?