Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-27-27 -

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    10
    А то для 500euro на мій погляд, достатньо листа від адвоката, щоб закінчити їх, на жаль, я прочитаю ? прийшло на розум сумна спогад відомий сайт для alfisti, що з допомогою зусиль і ноу-хау деяких користувачів дійсно допустимі ? факт, зарахувати в якості офіційного AR, а потім поставив платний доступ має tiato на продажі гаджетів натовпу і вимагав відсоток на покупки communitari, організовані на форумі, на мітингу були також доставлені в scopaccioni, і що тоді ? закінчили з тріском з усієї дисперсії користувачів ми говоримо про більш ніж 10 років тому.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    Від людини мало в курсі фактів, але як професіонал в області електроніки я можу дати пораду.... Ніхто нічого не дарує... і навпаки, часто речі не завжди pi? care-кращі... тільки чому? хтось користується лазівками людей, щоб витягнути трохи грошей. Для решти мені і довелося взяти з провалів, і останній раз нещодавно для невеликої системи, що мені було потрібно. Купив on-line. Опис не відповідає і не працював. Я міг rivalermi спокійно на paypal ( єдине джерело гарантії, що раджу всім використовувати ) ... для 50eu я написав продавця, що я робив благодійність.. Я був schifato настільки сильно, що я закрив повідомлення і я купив такий же апарат в іншому місці для менше, ніж половина ціни..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Просто щоб зрозуміти і бути з відкритими очима форум засуджений ? те, з датою або без?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Просто щоб зрозуміти і бути з відкритими очима форум засуджений ? те, з датою або без?
    Безумовно, те, з Датою, уявіть собі, що я забанений на форумі, чому? я підключений з одного комп'ютера, він теж в письмовій формі на вищевказаний форум. Після попросив пояснень, і після того, як довіряли адміністратор не робити цього більше, цей бовдур мене забанили, чому? не ? сподобалася моя Фраза (що це було: сподіваюся, не виникне більше? щось подібне!!).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав matteo87 Visualizza Messaggio
    Безумовно, те, з Датою, уявіть собі, що я забанений на форумі, чому? я підключений з одного комп'ютера, він теж в письмовій формі на вищевказаний форум. Після попросив пояснень, і після того, як довіряли адміністратор не робити цього більше, цей бовдур мене забанили, чому? не ? сподобалася моя Фраза (що це було: сподіваюся, не виникне більше? щось подібне!!).
    По суті, до шкіри не мені ? ніколи не любив....і я не пі? пов'язане з м?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав matteo87 Visualizza Messaggio
    замість того, я вважаю, що це інший форум.
    уго ---- президент A.E.P.

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    перебільшені..... на жаль, ми доведемо все.. але всі речі з китаю буде

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення