Edit: я запитав 530? включаючи доставку з-за зміни процесора і клонування
Cos? ? важко, принаймні, знати, прізвище або фірма була краще, все одно спасибі в будь-якому випадку![]()
Edit: я запитав 530? включаючи доставку з-за зміни процесора і клонування
Cos? ? важко, принаймні, знати, прізвище або фірма була краще, все одно спасибі в будь-якому випадку![]()
Востаннє редагувалось leandro89; 27-08-2014 до 18:47
ви, як я думав, спасибі велике, я тим часом я зв'язався з вами ***** кілька фірм, які роблять бетону, зокрема, в римі, тому, а також clonazioni подивимося, що відповідають
Ну.. Якщо ви можете дати мені контакт **** вилучений ви ніколи не знаєте, я резерв
Востаннє редагувалось leandro89; 27-08-2014 до 22:37
edc17 тільки туристичне....obd максимально ви можете читати файл, але при запису блоку ? гарантовано
до 2009 року вони можуть читати і писати, то версії з 2010 року з tprot не читають більше? щоб через послідовний порт, але все одно не вистачає, тому що новий cmd може їх прочитати через послідовний порт
ви правильно met? 2009 році antituning то тільки в школі,тільки що я чув, автомобіль 2008 року доходи в дилерських проблеми і оновлений ecu з antituning....оскільки не знаю, як це можна побачити, якщо c'? antituning чи ні, я йду на упевнений, і я можу туристичне....звичайно, я завжди читаю ваші поради, і, коли він мені потрібен ne тримаю рахунок
Більш того, tprot ? реалізована після оновлення sw..... Не стосується l hw