Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    109

Citroen C3 не частина: BSI окислюється

Привіт всім,
    не ? перший раз у мене наступна проблема , але на цей раз у мене дроти крутити...
    Citroen C3 1.1 бензин: автомобіль не заводиться, і залишаються, фари завжди включені...
    Я відразу ж заглянув у BSI і справді, я знайшов окислення на вилку.
    Я добре подумав ( як і інші разів ) змінювати BSI передача даних 95160 або роблячи діви Bsi...і ось питання... а скільки видів BSI є?!?!
    Один залишається в рамках горить, інший не відчуває, насос , ще залишаються вогні...загалом, ланцюг BSI всі різні...немає автомобіль піде в хід...
    Безперечно, що BSI, вона змінилася... я повинен досліджувати в іншому місці? мені здається дуже дивним, що автомобіль не заводиться ні з BSI...
    Передача даних або роблячи діви BSI треба кодувати з діагнозом, щоб привести в рух автомобіль?
    не повинні йти, передаючи безпосередньо в даних, що містяться в 95160?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    18
    Передача даних повинна починатися cos? com'?. Але якщо verginata вам потрібно зробити, telecaricamento з діагнозом.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    109
    потім їх тіла знайдені/випробувані всі різні чи проблема ? також в іншому місці...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    18
    Читайте рами в параметрах bsi або перебуваєте знаки питання?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    привіт, коли ви передали дані своєї eeprom в інший bsi які помилки вам давав? ? дивно, чому? якщо hardwere ? дорівнює вашій копіювання даних повинна починатися

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Я думаю, не достатньо скопіювати вміст ep2 частину даних ? написано в мікро потрібно виставити віконні рами, щоб мати право risultato............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    109
    насправді я бачив NEC на вкладці BSI...і для мене він також містить важливі дані...
    однак c'? є BSI, що я не від помилки в діагнозі, інші дають мені помилки зв'язку в усьому світі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    18
    З pin code від тієї, за tlc з діагнозом.

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    маргера, венеція
    Повідомлення
    50
    що типу bsi і...valeo,johnson control,і т. д.....якщо написати все, eeprom з FFFFFFFFFF так зробіть діви bsi....треба після ricodare bsi з diagbox і, знаючи пін-код code ключів,ricodifficare ключі,...то,насамперед, краще, ніж потрапити в "ripparazioni" на bsi,telecodifica-механічна,і надрукувати разом з parrametri bsi...після зробіть fffffffffffff і ricodiffica bsi з parrametri друкованих..........якщо не можете,встановіть teamwiever і ми разом через інтернет teleasistenza

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    109
    Citazione Спочатку Написав betrescudan Visualizza Messaggio
    що типу bsi і...valeo,johnson control,і т. д.....якщо написати все, eeprom з FFFFFFFFFF так зробіть діви bsi....треба після ricodare bsi з diagbox і, знаючи пін-код code ключів,ricodifficare ключі,...то,насамперед, краще, ніж потрапити в "ripparazioni" на bsi,telecodifica-механічна,і надрукувати разом з parrametri bsi...після зробіть fffffffffffff і ricodiffica bsi з parrametri друкованих..........якщо не можете,встановіть teamwiever і ми разом через інтернет teleasistenza
    сьогодні я намагався як з Lexia, що з Peugeot Planet 2000...
    мені вдалося записати номер рами в BSI, але не приймає програмування ключа...
    4 BSI спробуйте тільки з рамки помер, коли giravi ключ...
    я знаю, що я повинен знайти інший BSI...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •