-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Kess V2 (помилка доставки)
Привіт, хлопці,
сьогодні вранці я прийшов кілька інтерфейсів, які я замовив
але замість Півник V54 ? приїхав, помилково, Kess V2,
що на сайті продавця говорить, що ? без обмежень, і багато інших речей.
Я відправила повідомлення, щоб вирішити проблему, rispondendomi
що я повинен був повернути Kess (цілком справедливо), як ви думаєте, що я повинен робити?
найкраще, що я тримаю Kess або мені відправити V54?
Оскільки за порадою dle forum кажуть, що V54 ? краще..
але я не знаю, щоб зробив, що написав оголошення:
повідомлення помірний
ДЯКУЮ ЗА ДОПОМОГУ!!!
Востаннє редагувалось leandro89; 26-08-2014 до 22:04
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
-
Особисто я спирався на досвід D. адміністратора форуму який мені порадив kess v2, і я повинен сказати, що я зробив щось, цілком виправданий!
-
мені прийшов сьогодні kess v2 взяв на ebay і зробив одразу мою машину через obd , півник, він заблокований 4 раз це-перший ? нормально , потім я побачив, повернути все і в два, і kess, мені здається, краще
-
на мій погляд, краще їх обох!!!
-
Основі, через Obd повинні бути краще kess, півень, а він його, чи що ? інструмент з pi? функції, як bdm, jtag і протоколів вантажівка і морський.
Будучи клонів ми завжди йде удача... завжди розраховує рахунок одного і того ж, і мені немає краще або гірше, є факти, добре це чи погано, і потрібно зловити правильний.
-
Взяв я також ідентичні
Я навіть півник v54 але kess мене ? набагато краще
Я завжди намагаюся читати все і 2
І мені здається, що бази даних KESS, так і pi? повний... а Якщо ? правда, що ви зможете? оновити......
-
Ви добре зробили, що тримати його... мені ? найближчим часом... Я навіть v53 і є думка, що один повний інший.... У verit? я ніколи ? ніколи я продав усі інші інтерфейси.... Починаючи від старого kwp2000... я вважаю, завжди корисні
-
вони обидва це найкраще, що можна....але я думаю, що kess буде краще, ніж півник у поєднанні з високою ktag....
-
Сон дві відмінні інструменти.... Сподіваюся, є можливість? оновлення, як продавці заявляють,
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму