Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 68

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    і що мені робити, і я дякую тобі за пораду, принаймні, c'? хтось вже? його зробили, щоб дати пораду.
    у ці дні я дуже зайнятий, але як тільки знайдете місце переходить? відразу.
    У країні від мене є mappatori, що є їх ємність? але я ніколи не чув транспортного засобу відображається їх.
    Привіт спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    8
    привіт у мене 2 питання по ECM

1: ? можливо, якщо ви виберіть будь-яку частину в 2D, мені це повинно бути видно навіть в HEX або код Ansi? Якщо драйвер ? вибрали ? розташований в карту йде, але йде також безкоштовно?

2: ? насправді використання pi? загальний до виробників різних версій програмного забезпечення в контролер. Іноді, по?, мають приблизно ті ж картки, але в різних місцях.
    І якимось чином можливо, якщо два файли з одним, ніж відкласти області, так що накладається карти, так що ви можете порівняти напряму?

Сподіваюся, ви розумієте,****** російська, чому? не можу знайти російська

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    Може бути ? найкраще, що ви напишіть англійською мовою, який ви розумієте краще!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав pitty Visualizza Messaggio
    Може бути ? найкраще, що ви напишіть англійською мовою, який ви розумієте краще!
    обговорення очищена, з постановою він пише по-російськи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    Вибачте, не думала на цю річ тут!

Для відповіді! Ви можете зробити це, просто виберіть дві карти оригінальними і вставка, як якщо б він був змінений.
    Після того, як в 2d, ви можете міняти карти, як ви завжди робите і накласти, щоб побачити різницю.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    8
    я знаю, як порівняти два файли в ECM, але у випадку двох версіях програмного забезпечення diffrent pi? раз карти на місцях diffrent ..

cos? коли ви chosse драйвер і перейдіть на карту ми бачимо тільки балаканина в інший файл, чому? карту відповідності ? місце відрізняється.

Тому повинна бути можливість? укласти обидві карти, загальні для один одного.
    Ви розумієте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    У цьому світі ви повинні витратити гроші, якщо ви хочете дізнатися що-то, якщо ви не знаєте, куди покласти руки, повірте, ви тільки ушкодження, а потім залиште його в спокої alientech ви їх раб, і ви ніколи не будете перебувати в операційній, щоб не говорити гроші, що вони просять...перше, що gi? частини від теоретичною основою ? дуже важливо те, як читати файли, ви будете знати, де і як піти і змінити, враховуючи, що не всі пункти, які ви знайдете, буде змінено...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    8
    * ake85
    якщо це була відповідь на моє питання, я вважаю, що ви не розумієте моє питання.
    Я знаю, як визначити карти, і у мене знань, щоб modofy їх.

Моє питання було іншого.
    Моє питання було ? можете переміщати карти зліва направо, так що ви можете покласти їх один вище іншого, так що ви можете порівняти версії програмного забезпечення diffrent

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт я думаю, я зрозумів, що ви хочете зробити, внизу є 2 кнопки "золотих" і "mod" натисніть на 2 і зі стрілками, який зазвичай використовується, рухайте карту, ви побачите, що він рухається тільки одну карту, коли вони одна на інший, знову натисніть на кнопку першого, так? вони знову разом, якщо ви хочете, щоб повернутися, як у джерелі натисніть на 2 стрілки (червоний і синій).
    привіт я сподіваюся, що це допомогло

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    8
    *сиско
    я не зовсім зрозумів ваше пояснення. Тепер я зробив начерк, тому я думаю, що sar? wasier. Дивитися sktech у верхній частині ви побачите два "картки"? синій колір (карта) та з червоним кольором (карту B)

Обидві карти, наприклад, вони ж рада двигуна, але і на місцях diffrent в програмне забезпечення.

Тепер я хочу, щоб перемістити карту так що це точно один над одним так, що маєте? побачити відразу збільшується! (як показано на фото нижче)

Це ? можна з ECM чи ні?

деякі programms-гранні, такі як UltraEdit (cf ultra) пу? зробити подібне рішення, але тільки в шістнадцятковому форматі.

Я шукаю інструмент, який забезпечує цей функціонал. Підтримує ECM?
    example.JPG

Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •