Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567
Результати 61-69 69

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    Серія t7 не має рециркуляції вихлопних газів як усередині країни, а не з'? готель має 7000 серії..
    ви говорите відсоток рециркуляції в порядку 20%.. це я думаю впливає на кількість? дизель iniettaro..
    серія t7 повертається до того, що ефективність типових для двигунів без ricircoli.. було б цікаво зрозуміти, де-технічної iveco ? можна встановити розподільний вал з t7 на t7000.. може бути, віра щось знає?
    спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав MultiBravo Visualizza Messaggio
    Серія t7 не має рециркуляції вихлопних газів як усередині країни, а не з'? готель має 7000 серії..
    ви говорите відсоток рециркуляції в порядку 20%.. це я думаю впливає на кількість? дизель iniettaro..
    серія t7 повертається до того, що ефективність типових для двигунів без ricircoli.. було б цікаво зрозуміти, де-технічної iveco ? можна встановити розподільний вал з t7 на t7000.. може бути, віра щось знає?
    спасибі!
    Так, мені сказали, що один змінив вал cammes... проблема-й? що ще ? що його треба зняти і****звернути двигуна. Точно не знаю, але, мабуть, чому? якщо ви не****звертає двигун, потім потрапляють в аукціонах?
    Якщо його немає, я вже? зробити я! І я не поділяю навіть вибір Iveco інтегрувати системи EGR, таким чином,

Про досягнення тиск? не ? що, зрештою, змінюється час дизельне паливо впорскується, де в t7070 я тиск pi? низькі avr? у всякому разі, час вприскування більше в паритет? дизельного палива, яке треба вприснути.
    І якщо підвищення тиску без зміни кількості? дизельне паливо впорскується avr? тільки час впорскування-й? коротких, але я не знаю, якщо карта ? cos? з-за egr..

Cio? щоб сказати, якщо я дивлюся на криву 130 мг/cyc я цих тисків ці раундів
    700 оборотів в хвилину --- 950-бар
    800 оборотів в хвилину --- 950-бар
    900 оборотів в хвилину --- 950-бар
    1000 оборотів в хвилину --- 950-бар
    1100 оборотів в хвилину --- 933 бар
    1200 оборотів в хвилину --- 923-бар
    1300 обертів в хвилину --- 921-бар
    1400 оборотів в хвилину --- 899 бар
    1500 оборотів в хвилину --- 857 бар
    1600 оборотів в хвилину --- 978 бар
    1700 оборотів в хвилину --- 1082 бар
    1800 оборотів в хвилину --- 1161 бар
    1900 оборотів в хвилину --- 1212 бар
    2000 оборотів в хвилину --- 1233 бар
    2100 оборотів в хвилину --- 1203 бар
    2200 оборотів в хвилину --- 1141 бар

Максимальний крутний момент двигун має 1500 оборотів (коли тиск ? pi? низький) та максимальної потужності, мені здається, що саме на 2000 оборотів (де я і максимальний тиск)... ? випадок або c'? з якої-небудь причини?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Я докладаю скріншоти карта rail T7070 і T7.270
    Зокрема, в першому тиск має тенденцію, що met? графіка в мене тиск pi? низький iq, які замість цього збільшують йдемо вправо..
    Навіть тоді тиск на мою думку, є дуже низькими, я подивився на каталог запчастин і обидва трактори збирають самі форсунки і той же насос в магістралі rail.
    Що ви думаєте про це?
    Тиску в рампі T7070 проти T7.270.jpg

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Повідомлення
    141
    Так так, я підтверджую, що ? важка робота, заміна распредвала на цих двигунах.
    ? посібник буде чудовий з моєї точки зору..

Віра, ви точно впевнені, що операція обмін дерево на t7000 з тим, нові t7 ? успішно?
    Що вартість має дерево?

Щодо тиску уприскування vs. частоти обертання з фіксованою витрати палива, я як регулювання тривалості упорскування..
    Cio?, враховуючи, що в 1500г/м у нас тиск pi? низький у нас буде час впорскування-й? висока; 2000 гр/м, в якому ми тиск pi? висока у нас буде час впорскування-й? низька..
    Тоді ви пу? читати також, як розпилення струменя: 700г/м у нас струмінь дрібного розбризкування-й? дрібно, що в 1500г/м..
    Я я cos?, якщо c'? хто більше? експерт добре буде, ми завжди вчитися..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Я навіть не на ціну, від того, що я знаю, операцію ? було успішно Будинку Puma.
    Мова тиску, кілька постів тому я говорила, що, маючи egr, то iniettavano дизель менше, маючи менше ккд двигуна, принаймні, cos? я зрозумів.
    ? якби cos? дизельне паливо буде обмежений в карту lim дизельного палива в залежності від оборотів двигуна. А не як у T7070 (tier 3 з EGR) і T7.270 (tier 4A з сечовиною і без EGR) справа? максимальна дизельного палива ми на 1500 про.
    T7 має більш високі значення, але ? також вірно, що він іп? пара і-й? потужність.
    Але я не розумію, то тиск pi? низькі.
    Як ви бачите, на кожному еволюції системи common rail є поліпшення, але ми також тиск pi? високі. Багато хто кажуть, що тиск не в рахунок... а я думаю, що приносить користь.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Повідомлення
    141
    Може бути, я неправильно таблицю.. коли ви говорите карті 130mg/цикл-значить надати 130 мг кожного вибуху, вірно?
    Потім я партія) цей параметр фіксований, і я зрозумів, побачив, що тиск ? зверніть увагу, що змінна ? час вприскування..
    за те я зробив ці міркування про час ін'єкції..

Назад мої міркування або я пропустив якийсь крок?

про nef з egr vs no egr різниця в паливі між пошукової та іншої скільки ? у відсотках?

Thanksss!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Ви міркування ? правильно, те, що я кажу, що навіть якщо в nef з egr вони поклали таку ж карту rail, що без egr не змінюється кількість? дизельне паливо, впрыснутое ми отримаємо, що двигун з egr вводить в таку ж кількість? з оригіналу, але якщо ми більше тиск зробити? в менший час.
    Тому добре, що вони можуть надати менше, ніж дизель, але якщо той же дизель то введіть в менше часу ніж проблема?

Про дереві в cammes мені сказали, що буде 5/600 євро, що, однак, різницю відчуває себе особливо низьким, але бачив impazzimento змонтувати і краще залишити його втратити.
    Щоб побачити відмінності дизель, я повинен перевірити з T7.250 може бути, що вона повинна мати таку ж потужність, T7070, ми guarder?!

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Повідомлення
    141
    Більший тиск означає краще розпорошення і більшого часу уприскування pu? поліпшення перемішування обов'язки спалити cio? він змішує краще солярка з повітрям?

Спасибі за інформацію cammes..
    останнє запитання про працю, що робиться на Case Puma: клієнт знаходиться на добре, працював багато? чи знаєте ви ? була зроблена коригування на відображення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    На те валу, не знаю... мені казали друзі, що, в свою чергу, обговорили на форумі, цього і я не знаю, якщо то було зроблено зіставлення.
    Ясно ? втручання, що переваги і, безумовно, пу? допомогти більше якщо трактор зіставляється.

Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •