привіт, хлопці,почала я писати щось на piasini,я купив його місяць тому, і ще nn, я перевіряв!!тільки, що текст там пишеться знати!!!!!
привіт, хлопці,почала я писати щось на piasini,я купив його місяць тому, і ще nn, я перевіряв!!тільки, що текст там пишеться знати!!!!!
я використовував час, f? в секторі мотоциклів в цій області, я повинен сказати, що ? трохи impegnetivo але, як і всі питання доброї волі?, нещодавно я купив інший, оскільки те, що я віддав мені ? служив х mazda6 x завантажити файл..я обіцяв розслідувати x l' видалення fap, який ще досі не зуміли зробити як x брак часу, що x досвід, я думаю, що нам треба було що-небудь ? неможливо,наш користувач дав мені файл, який він намагався з хорошими результатами, і я думаю, що суду, бери? кий, x, щоб змінити мій.... у piasini враховуючи, що пост говорить про це, на мою побачити ? хороший інструмент, але обмежений x всі машини, які ми abbituati робити.
Привіт Giarras, тому що мені дуже цікаво дізнатися більше? про те, Piasini, чи можу я запитати, будь ласка, chierimenti про двох ваших тверджень:
Чому? стверджуєте, що ? складною?
Чому? ви вважаєте, обмежений з автомобілями?
Велике спасибі за роз'яснення, і за час, dedicatomi![]()
я відповідаю відразу..блоки управління, мотоцикл не просто відкрити так багато разів, навіть з битою зможеш х обійти свердлінні отворів, де ви можете втрутитися, якщо ви не знаєте, де c'? словом, щоб кинути блок управління х автомобілів обмежена? але xch? багато воліють працювати в послідовний і piasini ці робить дуже мало і, як протоколи і p? бідний а х ecu nipponiche я думаю, що краще. я сподіваюся, що я було ясно, а завтра замість того, що пу? зробити.
giarras це помітив ? обмежений,я magioparte його взяв для mazda,що потім трапиться який-небудь інший тип ебу, то ми перевіряємо і бачимо, точно, як слід
Спасибі Giarras! Sie було ясно і дуже добрий!
Таким чином, єдиний спосіб втрутитися на блоки управління від мотоцикла ? відкрити їх? На практиці треба відпрацьовувати, як в BDM?
Aspetter? хотілося завтра, щоб прочитати решту твоєї відповіді...
Спасибі 1000!![]()
повинні також зробити нові marellio mjd8 ті, які монтує punto evo, так сказати
вам дається?