Добрий день всі користувачі форуму, побачив, що я у відпустці і у мене є трохи часу ****** щоб присвятити весь свій час я хотів зробити карту для моєї машини ми говоримо grande punto 90 кінських сил. Я повинен сказати, що на форумі я знайшов багато матеріалу, і я вирішив почати все з нуля і зробити нову карту.
Перш ніж відправляти карту я хотів би деякі поради, дивлячись на карти педалі, яка не що інше, як карта запиту момент я помітив, що знайдені значення в breackpoint більше? низькі значення знайдені в обмежувачі крутного моменту, тому роблю висновок, що карту педаль і обмеженою gi? в оригіналі та їх обмежувачі крутного моменту встановлені в pi? високі правильно?
У мене також є одне питання, на іншому форумі я читав, що користувач має пересадити всю карту педаль навіть негативний міф 90 hp і отримав відмінні результати, ви думаєте, ви можете? зробити зміни, як правило, щоб отримати педаль-й? реагувати?
цікаво, чому? я принесла міф про золотих 90 cv gi? оригінальні і pi? пружною і гнучкою велику крапку.
заздалегідь спасибі додаю пост орі http://www.professionalchiptuning.ne...1&d=1345624219
що стосується педалі, ви можете зробити і в якості вже у вас є інший відповідь, то змінити його в подальшому в залежності від того, як вам подобається відповідати на педаль, і, відповідно, машина вже тут, гарне місце,потім потрібно змінити інші,але кожна карта має свою логіку
який сенс буде,видно, що хоче дізнатися, як отримати тільки? більш конструктивним, що його обличчя і місця, щоб зрозуміти, де помиляєтеся, і щоб його правильно зробити........очевидно, що це ? моя особиста думка