Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-24 24 -
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    7
    Citazione Спочатку Написав MultiBravo Visualizza Messaggio
    Тільки що пробував..

Тоді ? можливо і працює: перейдіть в блок управління "індикація допомогу" і виберіть іншу кнопку "перебудови"..

Тепер ви можете встановити кілька речей: відстань між обслуговування в дні і км, кількість service може, день останній пакет, і т. д...
    Звернутися? прийміть зміни повинні? зробити reset service. Я поясню, ви не можете сказати, що інтервал між одним і іншим проходить в 15000km і думати, що автоматично ебу відповідати обсягом замітки інші, але ви повинні внести саме скидання, що перебуваєте як останній елемент списку.

Єдине, що не працює ? зміна днів, що залишилися після скорочення, чому? я, каже, операція не вдалася. Навіть в цьому випадку? ви можете встановити обмеження temporare наприклад, 450 днів, і на момент скидання приймає, що значення..

Я сподіваюся, що ти дав якусь пораду, можна спробувати, навіть ти і то дайте нам знати.. хороші тести!!!
    вибачте multibravo я читала ваш цікавий гід ,мені потрібно зрозуміти і вирішити цю проблему .Я хотів би перенести на 9-service fiat stilo ,насправді все останнім пакетом не робить мене більш підрахунок 20000 км і 365 днів ,ви хотіли б запитати ви можете зробити за *********** 2.6 ,або 3.5, тому що я тільки в цих двох версіях, записаних або тільки з multiecuscan?відчуваєте, але ви можете зробити з кабель elm 327 або з vag і відповідні адаптери .Для процедури, ви йдете з зазначенням d допомогу або прилади?відчуваєте, я хотів би запитати, якщо ви можете включити або відключити зумер ременів, а від того, де ви входите?
    дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    7
    Citazione Спочатку Написав варто Visualizza Messaggio
    вибачте multibravo я читала ваш цікавий гід ,мені потрібно зрозуміти і вирішити цю проблему .Я хотів би перенести на 9-service fiat stilo ,насправді все останнім пакетом не робить мене більш підрахунок 20000 км і 365 днів ,ви хотіли б запитати ви можете зробити за *********** 2.6 ,або 3.5, тому що я тільки в цих двох версіях, записаних або тільки з multiecuscan?відчуваєте, але ви можете зробити з кабель elm 327 або з vag і відповідні адаптери .Для процедури, ви йдете з зазначенням d допомогу або прилади?відчуваєте, я хотів би запитати, якщо ви можете включити або відключити зумер ременів, а від того, де ви входите?
    дякую
    скидання зробив, і riporgrammato номер service спасибі всім вам.
    Тепер я не можу зрозуміти, чому на fiat stilo не змушує мене включити ,зумер ременів?
    Я хотів би запитати, з *********** 3.5 не примушує мене робити ,якщо крок у multiecuscan 1.2 може змусити мене зробити цю функцію ?
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di SlimPickens
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    включити або відключити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    riesumo це старий пост, щоб попит на multiecuscan 1.7, коли ви скинути service, встановивши пробіг і дату останнього втручання, в теорії має бути, враховуючи, повідомили в бортовий комп'ютер, сьогодні я виконав скидання на punto evo 2011 року, у мене скидається все, але в мене є сумніви на дату, я поставив дд/мм/рік
    читаючи, я помітив, що попередні версії були налаштування на дд/мм/рік, хто-небудь знає ? ще не так? потім я помітив ще одну річ, коли я входжу в ecu двигуна говорить мені, відстань до наступної заміни масла 30.000 км, навіть якщо я скину заміни масла безпосередньо в ecu, може бути, я помиляюся?

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •