Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-11 з 11
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    Citazione Спочатку Написав polini Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці я зробив читати весь півень і сім'ї і 3.0 d bosch dde.4.0, і я з файлу 512 але потім, коли я пішов, це не змушує мене писати, error data 9, потім я зробив спробуйте прочитати його з Magpro, і я тільки драйвер edc15c4, і я прочитав тільки даних і файлів, і 48kb pero, я не хотів ризикувати писати з травень зараз в який і королівської сім'ї ecu і світлі півень не пише, замість screen error півень
    здрастуйте, ви пробували з v2? я тобі написав, старий півень спокійно,v2 не думаю, то напишіть, а то навіть magpro добре,що читає і пише тільки таблиці

Citazione Спочатку Написав polini Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці я зробив читати весь півень і сім'ї і 3.0 d bosch dde.4.0, і я з файлу 512 але потім, коли я пішов, це не змушує мене писати, error data 9, потім я зробив спробуйте прочитати його з Magpro, і я тільки драйвер edc15c4, і я прочитав тільки даних і файлів, і 48kb pero, я не хотів ризикувати писати з травень зараз в який і королівської сім'ї ecu і світлі півень не пише, замість screen error півень
    здрастуйте, ви пробували з v2? я тобі написав, старий півень спокійно,v2, не думаю, що напише, і тоді навіть magpro добре,читає і пише тільки таблиці, тому файл ? 48 mb
    Востаннє редагувалось leandro89; 19-08-2014 до 03:29

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •