Ок, чому? Але мені сказали, що за драйвер не знаю, що це значить є і інші карти? Вибачте, але для мене ? арабська
Ок comicio зрозуміти? ви говорили, карти із драйвера я боюся забути шт;-) і якщо я піднімаю тиск турбо? Казав мені мій друг, що ? краще зробити карту в 3D ? правда?
Карти, які всі пов'язані між собою. Підняти тільки один або іншої не треба нічого, і, перш за все, на турбо дизельний і бензинових двигунів, в цілому, можна пошкодити дуже легко.
Спрощення, якщо ввести іп? повітря в двигун, ви повинні також покласти pi? бензин. Все повинно слідувати відносини, точно сказав "звіт стехиометрической" (AFR).
Що стосується методу змінити, я не для них краще. Кожне пристрій формування сигналу використовує свій метод. Як правило, Табличній і 2D.
Від матвія
Ні, я не знаю, використовуйте все, що я повинен вчитися
Ок, але в теорії stechio не виправити поодинці? При необхідності ви можете? купити карту ss за додаткову плату
Востаннє редагувалось leandro89; до 18-08-2014 20:36
Один мій друг використовує kess ? найкраще ecm?
Відносини його коригує ебу певної межі і в певних ситуаціях. Якщо ви набираються значення через карту і не роблять відповідні вимірювання (AFR, EGT, Биття і т. д. можуть понести великі ризики для двигуна!!
Для файлів mod якщо ви звертаєтеся до персоналу форуму, безумовно, будуть знати, погоджуйтеся. Щоб дізнатися, як я пропоную, починаючи десь управління дизель, можливо, типу EDC15 або якщо ви хочете зробити щось добре, робити приємно, звичайно, що ви добре роз'яснює ідеї, і всі сумніви або питання, на які ви можете мати!![]()
Від матвія