Сторінка 5 з 9 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 81
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав Polabarth Visualizza Messaggio
    Ок, але я можу потім скопіювати файли безпосередньо в 160 л. с. в моєму ECU ?
    немає ви не можете це зробити, якщо ви читаєте добре, ви повинні скопіювати кроком і різні обмежувачі на карті орі вашого автомобіля і написати мод

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    53
    Ок, чому? Але мені сказали, що за драйвер не знаю, що це значить є і інші карти? Вибачте, але для мене ? арабська

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Ок, чому? Але мені сказали, що за драйвер не знаю, що це значить є і інші карти? Вибачте, але для мене ? арабська
    ecm titanium, при завантаженні оригінального файлу, вам карти в таблиці, які можна змінити з легкістю, а ці карти, що дає вам драйвери, потрібно прокручувати в 2d і редагувати будь-які карти і обмежувачами, що ecm не дає. я не знаю, якщо я добре пояснив

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    53
    Ок comicio зрозуміти? ви говорили, карти із драйвера я боюся забути шт;-) і якщо я піднімаю тиск турбо? Казав мені мій друг, що ? краще зробити карту в 3D ? правда?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Ок comicio зрозуміти? ви говорили, карти із драйвера я боюся забути шт;-) і якщо я піднімаю тиск турбо? Казав мені мій друг, що ? краще зробити карту в 3D ? правда?
    якщо ви знаєте, використовувати ecm штук не забув, чому? існує функція, що робить, на відміну від більш пізньої

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Карти, які всі пов'язані між собою. Підняти тільки один або іншої не треба нічого, і, перш за все, на турбо дизельний і бензинових двигунів, в цілому, можна пошкодити дуже легко.

Спрощення, якщо ввести іп? повітря в двигун, ви повинні також покласти pi? бензин. Все повинно слідувати відносини, точно сказав "звіт стехиометрической" (AFR).

Що стосується методу змінити, я не для них краще. Кожне пристрій формування сигналу використовує свій метод. Як правило, Табличній і 2D.
    Від матвія

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    53
    Ні, я не знаю, використовуйте все, що я повинен вчитися

Ок, але в теорії stechio не виправити поодинці? При необхідності ви можете? купити карту ss за додаткову плату
    Востаннє редагувалось leandro89; до 18-08-2014 20:36

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Ні, я не знаю, використовуйте все, що я повинен вчитися

Ок, але в теорії stechio не виправити поодинці? При необхідності ви можете? купити карту ss за додаткову плату
    для цього зверніться у розділ " онлайн-сервіси форум

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    53
    Один мій друг використовує kess ? найкраще ecm?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Відносини його коригує ебу певної межі і в певних ситуаціях. Якщо ви набираються значення через карту і не роблять відповідні вимірювання (AFR, EGT, Биття і т. д. можуть понести великі ризики для двигуна!!

Для файлів mod якщо ви звертаєтеся до персоналу форуму, безумовно, будуть знати, погоджуйтеся. Щоб дізнатися, як я пропоную, починаючи десь управління дизель, можливо, типу EDC15 або якщо ви хочете зробити щось добре, робити приємно, звичайно, що ви добре роз'яснює ідеї, і всі сумніви або питання, на які ви можете мати!
    Від матвія

Сторінка 5 з 9 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •