Стр. 6 з 18 PrimaПеред ... 4567816 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 з 181

Обговорення: Step By Step Fiat Bravo 1.9 Mjtd 120Cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    повинні бути ті 2 зуба пили до мапу?

Uploaded with ImageShack.us
    Востаннє редагувалось ecuboost; в 12-10-2012 12:48

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    але від цих breackpoint ми розуміємо, тільки "заходи"?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    якщо пу? допомогти, карту нм на iq в драйвер ecm titanium, там, де є, називається "Справа? паливо впорскується"
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    якщо пу? допомогти, карту нм на iq в драйвер ecm titanium, там, де є, називається "Справа? паливо впорскується"
    я на ecm у мене? не ? нм на iq

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Вибачте, на волхвів, на мій драйвер, не з'? цей запис ви могли б дати мені ім'я файлу орі де його шукати і дивитися кривий ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    зачіпає тільки те, що ecm говорить вам, і не лім пара різних передач, що титан не кричи всі помиляєтесь, всі зміни тільки те, що у вас в драйвері, і підеш сильний!!!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    lupak тут ви знайдете файли для bmw 120d edc17, на ecm titanium c'? крива на питання: НАТИСНІТЬ
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Спасибі magi1984, я бачив твої файли і edc15c2 моєї машини я знайшов кривий схожі за адресою 062078 відразу після карта egr, як ви думаєте, чи може це бути ? тільки, що я не водій і не бачу посилання осей, які не є перед цій карті.
    Карту ? 9x10.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    Востаннє редагувалось lupak; 14-10-2012 в 16:16

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    натисніть цю карту образ, не ? взагалі ризиковано(я маю на увазі те, що я бачу, інші не авторизований), а....але на додаток до цього ви повинні торкатися один з одним..
    змінити карти звичайні перейти відшкодувати розрахунків материнської компанії(cio? час вприскування, etc)
    На жаль, я тобі вже сказав, що вам потрібно або ви convienbe робити.. вибір залишається за вами.
    Гарне продовження, Крістіан.
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    натисніть цю карту образ, не ? взагалі ризиковано(я маю на увазі те, що я бачу, інші не авторизований), а....але на додаток до цього ви повинні торкатися один з одним..
    змінити карти звичайні перейти відшкодувати розрахунків материнської компанії(cio? час вприскування, etc)
    На жаль, я тобі вже сказав, що вам потрібно або ви convienbe робити.. вибір залишається за вами.
    Гарне продовження, Крістіан.
    я знаю, що як карти ти ? краще, щоб? я хочу дізнатися, якщо я продам карту ви не закінчу нічого, краще витратити ті ж гроші або + для мене звичайно, а я бачив карти зроблені за додаткову плату від пристрою формування онлайн-форуму, не використовують ваш метод(який я думаю, що це полягає в тому, щоб зробити розрахунки в екю ж), так що якщо вони професіонали і роблять це так? і йдуть добре на всіх, думають за мене, що я починаю зараз, якщо у вас є дух форуму, подавай нам приклад, як якщо б автомобіль в питанні, або якщо інші згодні з вами, ми платимо карті(не на моїй машині, ми приймаємо випадкову) і вивчаємо всі разом

Стр. 6 з 18 PrimaПеред ... 4567816 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •