Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 29

Обговорення: Punto evo 90cv 2010 рік

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    13
    впевнений, що тут
    http://www.professionalchiptuning.ne...vo-vt3168.html
    там не буде твоєю?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di polini
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    почати з того, bdm власні marelli для кого ? новачок, я не думаю, що простий.
    насамперед, після прийому слід отпаять опір, щоб потім прочитати її повне...
    У будь-якому разі ми на форумі, що ми можемо допомогти вам, якщо ви хочете.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    я згоден
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Дякую всім за поради, не знаю, читати ще блок управління у bdm і я ще не обладнання підходить мені вдалося прочитати з галло драйв - Fiat - 1.3 mjt 16v iaw - 63F *can і даних, блок управління 51871687 - 3646pm94 - mjd6f3hw04p і я згенерував файл 2048 kb.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    привіт добре, то зрозумійте, зупиняє півня, перш ніж зробити лайно..... потрібно взяти простий mpps і робити все з того, треба заплатити, щоб повернутися в орі...і тільки один stro......zz..... а зареєстровані добре представлені, і не поспішайте, інакше ви робите лайно.....особливо cn півень клон...
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di polini
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    Citazione Спочатку Написав michell Visualizza Messaggio
    привіт добре, то зрозумійте, зупиняє півня, перш ніж зробити лайно..... потрібно взяти простий mpps і робити все з того, треба заплатити, щоб повернутися в орі...і тільки один stro......zz..... а зареєстровані добре представлені, і не поспішайте, інакше ви робите лайно.....особливо cn півень клон...
    mpps пише файл mod. але ви повинні скоротити до 1mb, інакше нічого не робити.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    ? віртуальний файл, який відповідає вихідний файл на вашому ебу, щоб читати відредагований потрібно зробити, щоб сили в bdm? якщо ви хочете повернути грі ви можете написати файл, який вам згенерував
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Привіт, хлопці, я не поспішаю, для цього я зареєструвався на форумі і зрозуміти, щоб вас поставили оригінальний блок управління я повинен зробити, щоб файл, який згенерував той, що він змінений, і переписати його з півень в іншому випадку я нічого не можу зробити.-
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    ні, ви можете використовувати файл, який вам півник, ? ідентичні оригінальним, я поясню, marelli не можуть читати у послідовний файл, який вам півник ? ваш оригінальний виплачений зі своєї внутрішньої бази даних, якщо напишіть свій автомобіль повертається оригінал 100%

хто вам сказав, зіставлений зробив те ж саме, повірте ;-)
    Востаннє редагувалось leandro89; 14-08-2014 до 23:13
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Я бачу те, що ви говорите мені, що ? поле дуже захоплююча, отже, seguir? рада полюсів і буде дуже сильно@? для вивчення мене трохи, перш ніж піти і змінити спасибі
    IP

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •