якщо nn ? можливо, з тим, відкладаємо все на завтра, я у вас вже? допоміг досить, я знаю, ke qst обговорення sar? корисно для всього форуму, і мій автомобіль sar? свинки :-)
якщо nn ? можливо, з тим, відкладаємо все на завтра, я у вас вже? допоміг досить, я знаю, ke qst обговорення sar? корисно для всього форуму, і мій автомобіль sar? свинки :-)
Востаннє редагувалось ecuboost; в 12-10-2012 12:53
повинні бути ті 2 зуба пили до мапу?
Uploaded with ImageShack.us
Востаннє редагувалось ecuboost; в 12-10-2012 12:48
але від цих breackpoint ми розуміємо, тільки "заходи"?
і як? c'? якщо ми бачимо, що ? карта 16х16, як ми знаємо, що це таке?
це я зрозумів, але припустимо, взяти карту драйвер ми бачимо всі дані, які ти згадав, але ми не знаємо, що, якщо це лім пара, залізничний або інший, я не знаю, якщо було ясно,
якщо пу? допомогти, карту нм на iq в драйвер ecm titanium, там, де є, називається "Справа? паливо впорскується"
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Вибачте, на волхвів, на мій драйвер, не з'? цей запис ви могли б дати мені ім'я файлу орі де його шукати і дивитися кривий ?
зачіпає тільки те, що ecm говорить вам, і не лім пара різних передач, що титан не кричи всі помиляєтесь, всі зміни тільки те, що у вас в драйвері, і підеш сильний!!!!